Tekst objavljen: 25.11.2016 15:10        


U želji da pruži još povoljnije uslove za kreditiranje građana, Vojvođanska banka je odlučila da dodatno snizi kamatnu stopu za Keš kredit na 9% (EKS od 10.02%).

Vojvođanska banka snizila kamatu na keš kredite

Jedan od najtraženijih proizvoda na bankarskom tržištu je sada još povoljniji i dostupniji svima onima kojima je keš potreban. “Kako bi građanima omogućili dostupnost gotovine u periodu praznika koji nam predstoji, a u kojem je novac svima potreban za razne namene, slavlja, poklone, putovanja, odlučili smo da snizimo kamatnu stopu za keš kredit.

Ono što dodatno želim da istaknem je da je ponuda ograničena i da važi do 15. janara i stoga pozivam sve zainteresovane klijenete da do navedenog datuma posete najbližu filijalu Vojvođanske banke i iskoriste ovu zaista specijalnu ponudu”, rekla je Maria Constantinou direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvo u Vojvođanskoj banci.

Klijenti koji podnesu zahtev za keš kredit u roku od 15 minuta dobijaju informaciju da li im je kredit predodobren. Kredit može biti gotovinski, bez definisane namene ili za refinansiranje obaveza kod drugih banaka, uz mogućnost isplate dodatne gotovine Maksimalan iznos kredita iznosi 15.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, uz rok otplate do 8 godina.

Vojvođanska banka raspolaže mrežom od ukupno 106 filijala širom Srbije i u svakoj od njih se mogu dobiti detaljne informacije o uslovima kreditiranja, kao i svim ostalim bankarskim uslugama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
keš krediti niža kamata na kredit banka vojvođanska

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana