Tekst objavljen: 03.03.2020 13:55        


Viz Air Holdings zaključila je finalni ugovor sa svojim partnerom Abu Dabi Developmental Holding Kompani PJSC o zajedničkom osnivanju kompanije "Air Abu Dabi"

"Viz er" osniva novu niskotarifnu kompaniju, u planu i naš region?

Planirano je da ta niskotarifna avio-kompanija počne sa radom na Međunarodnom aerodromu Abu Dabi na jesen ove godine. Ovaj ugovor je jedan od ključnih koraka ka osnivanju Viz Air Abu Dabi, novog emiratskog niskotarifnog avio-prevoznika sa sedištem u glavnom gradu UAE.

Viz er Abu Dabi planira da počne sa radom u drugoj polovini ove godine i da putnicima ponudi niske cene avio-karata uz kvalitetnu uslugu na letovima do brojnih destinacija u Evropi, na Bliskom istoku, u Aziji i Africi, navodi se u saopštenju Viz Er Holdingsa.

U narednim mesecima će početi proces zapošljavanja u kompaniji Viz Er Abu Dabi. Ova najava je, navodi se, takođe u skladu sa podsticajnim programom Abu Dabija pod nazivom "Gadan 21", vrednim 50 milijardi dirhama (oko 13,65 milijardi dolara) čiji cilj je dalji razvoj ovog emirata kroz investicije u biznis, inovacije i ljude.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Nakon sklapanja ugovora, razvojni tim ove avio-kompanije je već pokrenuo proces sa Generalnim direktoratom za civilno vazduhoplovstvo UAE za dobijanje sertifikata vazduhoplovnog operatera i dozvole za rad.

"Ovo je značajan trenutak za osnivanje naše nove avio-kompanije u Abu Dabiju. Ugovor o zajedničkom ulaganju sa Abu Dabi Developmental Holding Kompani u kompaniju Viz Er Abu Dhabi potvrđuje našu dugoročnu posvećenost ekonomski i operativno visoko efikasnom i ekološki najodrživijem poslovnom modelu poslovanja avio-kompanije u cilju razvoja vazduhoplovnog sektora Abu Dabija", rekao je generalni direktor kompanije Viz Air Holdings Jožef Varadi.

Glavna delatnost ove avio-kompanije će biti uspostavljanje linija ka tržištima na kojima Viz Er posluje i beleži visoku stopu rasta - centralnoj, istočnoj i zapadnoj Evropi, navedeno je u saopštenju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
wiz air abu dhabi nova kompanija nova lowcost kompanija Wizz Air jozef varadi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana