Tekst objavljen: 20.03.2015 9:56        


Povodom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje” pripremila je specijalnu sajamsku ponudu koja donosi brojne popuste, dodatne pogodnosti i vredne poklone.

Uz polisu  dobijate i 6.000 dinara za gorivo

U periodu od 20. marta do 30. aprila osiguranici “Dunav osiguranja” moći će da kreiraju sami svoj paket pogodnosti izborom nekih od ponuđenih popusta:

-15 odsto popusta pri zaključenju polise auto-kasko osiguranja,
-50 odsto popusta na premiju osiguranja od auto-nezgode uz polisu auto-kasko ili mini-kasko osiguranja,
-10 odsto popusta pri zaključenju mini-kasko osiguranja.

-Osiguranjem svog motornog vozila od auto-odgovornosti (AO) vlasnici vozila dobiće besplatan tehnički pregled i prijateljsku karticu „Dunav auta”, koja im obezbeđuje besplatno šlepovanje vozila u slučaju sudara.

-Zaključivanjem polise pomoć na putu ostvaruje se još šira zaštita u zemlji i inostranstvu, 24 časa dnevno, za vozača i putnike, u slučaju ostvarenja gotovo svih mogućih rizika na putu (orgаnizuје se pružаnjе pоmоći i nаknada nastale štete).

-Troškove svih vrsta osiguranja, registracije, taksi i drugih davanja moguće je platiti odloženo u tri do 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane, čekovima građana ili putem veb-kredita. Popusti za pravna i fizička lica važe na teritoriji cele Srbije, od 20. marta do 30. aprila 2015, na svim prodajnim mestima „Dunav osiguranja” i posredstvom ostalih kanala prodaje.

Dodatne pogodnosti

Osiguranjem svog motornog vozila od auto-odgovornosti vlasnici vozila dobiće vaučer -garantno pismo za regulisanje troškova tehničkog pregleda i prijateljsku karticu „Dunav auta”, koja obezbeđuje besplatno šlepovanje vozila u slučaju sudara.

Sve neophodne troškove premije osiguranja i registracionih taksi moguće je platiti odloženo – u tri do 12 mesečnih rata, putem veb-kredita, administrativnom zabranom ili čekovima građana.

Poklon gorivo uz osiguranje

Osiguraniku koji na štandu „Dunav osiguranja” u Hali 1 Beogradskog sajma ili na internim prodajnim mestima Kompanije u Beogradu zaključi neku od polisa za osiguranje motornih vozila iz naše ponude „Dunav osiguranje” pripremilo je i dodatna iznenađenja.

U saradnji sa „Lukojl Srbija”, Kompanija daruje i poklon karticu za gorivo u vrednosti od 2.000 ili 4.000 dinara. Ponuda važi na teritoriji Beograda za fizička lica u periodu od 20. marta do 3. aprila 2015.

Prilikom izdavanja poklon kartice za gorivo obaveza klijenta je da popuni obrazac o njenom preuzimanju. Poklon karticu možete iskoristiti zaključno sa 30. junom 2015. godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    ceda 23.03.2015 20:23

    a nas iz unutrasnjosti ko j.....

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
auto kasko osiguranje automobili dunav kasko kasko Dunav osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana