Tekst objavljen: 24.03.2015 9:31        


Automobile biramo sa posebnom pažnjom, brižljivo ih čuvamo i negujemo. Oni su naši najverniji pratioci, čuvari uspomena, mesto gde počinje i završava se svako naše putovanje i porodično druženje. A brigu o važnim stvarima treba započeti osiguranjem! Upravo zato, na Sajmu automobila, UNIQA obezbeđuje specijalne popuste za kasko osiguranje vozila.

UNIQA: Briga o automobilu počinje osiguranjem

Ove godine, UNIQA je pripremila specijalne uslove za nova vozila, a pored povoljnosti na svojim prodajnim mestima, isti uslovi važiće i na svim štandovima auto dilera i partnera kompanije UNIQA. Takođe, biće predstavljene i usluge Kasko 5+, osiguranje za vozila starosti od 5 do 10 godina, kao i Kasko 30+, osiguranje za istorijska vozila starija od 30 godina. UNIQA kasko osiguranje obezbeđuju pokriće velikog broja rizika: od saobraćajnih nezgoda i šteta kod parkiranja, preko prirodnih nepogoda, požara i eksplozija, zlonamernih postupaka trećih lica, do šteta koje nanesu životinje.

Ova usluga podrazumeva i 24 časa dostupnu besplatnu pomoć na putu, popravku vozila u UNIQA mreži servisa, mogućnost telefonske prijave štete svakoga dana, kao i mogućnost ekspresne isplate štete uz minimum dokumentacije.

“Kao znak lojalnosti prema našim klijentima, ukoliko u toku godine bude prijavljena i treća šteta na vozilu, pored regularnog učešća u šteti, doplaćuje se samo 20% od godišnje premije, po čemu smo veoma konkurentni na tržištu. Aktuelan je i poseban popust od 10% za vozače starije od 35 godina, dok je pomoć na putu uključena u cenu kasko osiguranja. Važno je napomenuti da kada se zbroje svi naši sajamski popusti, klijenti mogu da računaju na ukupan popusti do 35%. Ono što posebno želimo da istaknemo jeste i segment ažurnosti isplate šteta gde UNIQA već sedmu godinu za redom beleži najbolji rezultat. Prema zvaničnom izveštaju Narodne banke Srbije o pregledu osiguranja i šteta u osiguranju od auto-odgovornosti UNIQA osiguranje je na dan 31.12.2014, posmatrajući od početka godine, najbolje osiguranje u ažurnosti rešavanja odštetnih zahteva, kao što je to bio slučaj i u prethodnih šest godina. I ovom prilikom želim da naglasim da se u samoj napomeni izveštaja Narodne banke Srbije navodi da ažurnost u rešavanju šteta predstavlja osnovni kriterijum za procenu dobrog društva za osiguranje“, istakao je Nikola Đukić, direktor sektora za stratešku podršku prodaji u kompaniji UNIQA.

Uz Kasko 30+ uslugu,svi ponosni vlasnici oldtajmera, moći će da osiguraju svoje ljubimce koji predstavljaju svojevrsna svedočanstva svoga vremena. A jedan od takvih automobila, koji je obeležio svoju epohu, je i popularni Fića koji ove godine slavi svoj 60. rođenadan! Ova jugoslovenska legenda,najveću slavu stekao je ufilmu “Nacionalana klasa”,i tako postao simbol naše motorne industrije.

“Mi tesno sarađujemo sa kompanijom UNIQA kada je osiguranje automobila u pitanju, jer automobil i pred stavljaju kulturnu tekovinu i odraz tehnologije i vremena u kojem su pravljeni. A zadatak Srpskog saveza za istorijska vozila je upravo taj da bude čuvar kulturne baštine. Čovek je oduvek preslikavao tehnologiju i ugrađivao je u automobile koji su tako postajali i zvajane skulpture. Jedno takvo umetničko delo, Fiću, predstavljamo i na sajmu, jer to vozilo predstavlja veliki trag tehničke kulture Srbije”, rekao je gospodin DaliborRužić, predsednik Srpskog saveza za istorijska vozila.

U čast Fiće, ali i nostalgije koju u nama budi, ove godine UNIQA osiguranje u saradnji sa svojim partnerima - Savezom za istorijska vozilai Đorđom Andrianijem, vlasnikom Fiće napravljenim iste godine kao onaj iz filma, predstavlja repliku modela koji je vozi očuveni Flojd, a sa kojim će svi posetioci sajma moći da se fotografišu i učestvuju u konkursu za najkreativniju fotografiju.

Dovoljno je da budete kreativni, postavite svoju fotografiju sa UNIQA štanda na svoj Instagram ili Twitter profili pozovete prijatelje da je lajkuju! Potom lajkujte UNIQA Srbija Instagram i Twitter profil, tagujte nas na fotografiji ili komentaru i postavite haš tag #UNIQA Fića. Sve objave će se naći na Facebook stranici UNIQA Srbija gde ćete moći da pratite glasanje. Naravno, najkreativnije učesnike nagrađujemo!

Važno je i napomenuti da, kao kompanija koja se bavi osiguranjem, UNIQA aktivno podržava aktivnosti koje promovišu bezbednost u saobraćaju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
uniqa kasko osiguranje uniqa osiguranje auto kasko osiguranje kasko osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana