Tekst objavljen: 04.06.2014 15:52        


Početkom ove nedelje, UniCredit Bank je odobrila i pustila u tečaj prve kredite iz Subvencionisanog programa Vlade koji ima za cilj da pruži podršku održavanju kontinuiteta poslovanja preduzeća u Srbiji.

UniCredit Banka odobrila prve subvencionisane kredite

Preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća, kao i veliki korporativni klijenti mogu da podnesu zahtev za kredite za likvidnost i obrtna sredstva koji se odobravaju na period otplate do 18 meseci, a koji uključuje i grejs period do 6 meseci.

Za samo nekoliko dana od početka sprovođenja Programa UniCredit Banka je odobrila i realizovala prve subvencionisane kredite.

Enriko Verdoša, član Izvršnog odbora UniCredit Bank Srbija zadužen za Sektor korporativnog i investicionog bankarstva je povodom Programa subvencionisanih kredita izjavio: "UniCredit Banka je, svesna značaja koji Program subvencionisanog kreditiranja ima za podsticanje oporavka srpske privrede, u potpunosti prihvatila ovu inicijativu Vlade. Kao učesnik koji je u potpunosti posvećen razvoju lokalnog tržišta, u inicijative ovog tipa uključeni smo od samog početka finansijske krize i uvek smo bili među onim bankama koje su odobravale najveći broj kredita.”

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
unikredit UniCredit banka subvencionisani krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana