Tekst objavljen: 10.07.2014 9:00        


Iako broj onih građana koji uplaćuju premiju za osiguranje u Srbiji nije velik, osiguravajuće kuće u Srbiji nude širok dijapazon šta sve možete osigurati i tako umanjiti rizik od štete, prenose 24 sata.

U Srbiji možete da osigurate venčanje, lečenje...

VENČANJA

Osiguranje za venčanje je vrsta životnog osiguranja kojim se može deci obezbediti finansijska podrška kad odluče da zasnivaju sopstvenu porodicu. U pitanju je praktično štednja koju roditelji uplaćuju za svoju decu. Ugovor sa osiguranjem “Wiener Stedtische” mogu da zaključe od detetovog rođenja pa do 15. godine života. Kad god počnu s uplatama, mogu uplaćivati dok dete ne navrši 20 godina.

Dete dobija osiguranu sumu ukoliko se između 20. i 30. godine života odluči na brak. U suprotnom, osigurana suma mu se isplaćuje kad napuni 30 godina. Na primer, ako detetu od rođenja do 20. godine roditelji uplaćuju po 32 evra mesečno, osigurana suma koju će dobiti biće 8.672 evra, plus pripisana dobit. Minimalna premija je 25 evra mesečno.

BOLESTI

Osiguravajuća kuća "Đenerali" u svojoj ponudi ima osiguranje ”Best Doctors” koje pokriva sledeće bolesti i medicinske procedure: lečenje kancera, operacije bajpasa koronarne arterije, zamene ili popravke srčanog zaliska, neurohirurgiju, transplantaciju organa/tkiva živog davaoca. Ovo osiguranje podrazumeva podrobnu analizu osiguranikovog medicinskog slučaja i davanje medicinskog saveta ili drugog mišljenja vrhunskih lekara iz mreže "Best Doctors".

Takođe, osim mišljenja, korisnik osiguranja može da se leči i na svetski priznatim zdravstvenim ustanovama. Premija se može platiti godišnje, polugodišnje, kvartalno i mesečno. Tako za muškarca do 35 godina starosti mesečna premija iznosi 14,29 evra. Mogu se osigurati sve zdrave osobe od 14 do 64 godine starosti.

OSIGURANJE KLIJENATA BANKE

Klijenti banaka koji otplaćuju kredite i koriste dozvoljen minus poslednjih godina mogu da se osiguraju od rizika od posledica nesrećnog slučaja i rizika nezaposlenosti, ali mogu da ugovore i osiguranje koje pokriva rizik prirodne smrti. “Unika osiguranje” odredila je gornji limit osiguranja, a u zavisnosti od proizvoda koji osiguravaju, odnosno rizika koji pokrivaju.

Za gotovinske kredite on iznosi do 50.000 evra, za dozvoljeni minus do 2.000 evra, a za osiguranje u slučaju nezaposlenosti je definisan i gornji limit rate kredita od 750 evra mesečno, dok maksimalan rok otplate kredita iznosi 10 godina.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
osiguravajuće kuće Srbija osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana