Tekst objavljen: 19.02.2019 13:02        


Ukoliko želite da vaš novac bude na sigurnom, brzo dostupan i ujedno radi za vas, pravo mesto za to je Sberbank Srbija. Njihova aktuelna ponuda štednje u evrima pruža mogućnost da oročite novac po nominalnoj kamatnoj stopi od 2 odsto, uz period oročenja na 6 meseci.

U Sberbank Srbija vaš novac vredi više

„Dinamika savremenog života čini da je sve manje prilika za dugoročne planove. Odluke se menjaju često, povlačeći za sobom čitav niz aktivnosti. Klijenti u bankama vide sigurno mesto za svoj novac, a štednju kao pouzdan način da svoj kapital uvećaju.

Ono što klijentima često predstavlja prepreku u odluci da novac zaista i oroče jeste dužina trajanja oročenja. Upravo na tom temelju Sberbank Srbija kreirala je ponudu štednje u evrima, na period od 6 meseci, uz atraktivnu nominalnu kamatnu stopu koja iznosi čak 2 odsto. Na ovaj način novac se neminovno uvećava, i tako uvećan dostupan je klijentima za korišćenje u kratkom vremenskom roku.“ - izjavila je direktorka odeljenja za razvoj proizvoda u sektoru stanovništva Sberbanke Mirjana Đorđević.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Sberbank akcija oročene štednje u evrima počinje 18. februara i trajaće sve do kraja marta. Iskoristite ovu atraktivnu ponudu i već na jesen svoj stečeni kapital uložite u ispunjenje neke davno zamišljene želje.

Više informacija pronađite na veb sajtu: www.sberbank.rs., posetite neku od ekspozitura širom Srbije ili pozovite Kontakt centar Sberbank Srbija na broj 19909

Neka vam ovo proleće donese nešto STVARNO SUPER!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana