Tekst objavljen: 31.10.2013 14:30        


Prihodi kompanije Telenor Srbija u trećem kvartalu 2013. godine iznosili su 11,312 milijardi dinara, saopšteno je iz te kompanije. Time je, kako se navodi, zadržan jednak nivo prihoda u odnosu na isti period prošle godine.

Telenor u trećem kvartalu zaradio 11,312 mlrd. dinara

Baza korisnika je, kako navode u Telenoru, stabilna u odnosu na isti period prošle godine i iznosi 3,2 miliona. Usredsređenost na kapitalne investicije u 2013. godini odraz je neprekidnog širenja i unapređenja mreže i IT sistema.

- Srpska privreda suočava se sa kontinuiranom stagnacijom i zajedno sa još intenzivnijom konkurencijom na tržištu neminovno utiče na naše poslovanje. Mi se uspešno suočavamo sa ovim izazovima održavajući jake prihode i dalje jačajući našu tržišnu poziciju - izjavio je Erlan Neten, izvršni finansijski direktor kompanije Telenor Srbija.

- Ovo oslikava našu posvećenost uvođenju novih usluga i kontinuiranom unapređenju kvaliteta, koji i dalje predstavljaju naš najveći prioritet. Ulaganja u povećanje brzine, dostupnost i jednostavnost korišćenja naših usluga nastaviće se uz snažno fokusiranje na našu mrežu i informacione sisteme - poručio je on.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
telenor mobilni operateri operateri it industrija IT kompanije Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana