Tekst objavljen: 11.12.2020 14:15        


Držanje fizičke distance na koje nas svakog dana podsećaju epidemiolozi, infektolozi, ali i političari, ne podrazumeva i prekid komunikacije. Naprotiv, pandemija je uz rad od kuće nametnula i brojne druge zahteve, poput onlajn plaćanja računa i slično, na koje se građani navikavaju i koji podrazumevaju neometan pristup internetu

Svi mobilni operateri u Srbiji nude neograničen internet kompanijama i građanima

U skladu sa trendovima digitalizacije koji su tokom 2020. godine dodatno naglašeni, mobilni operateri u Srbiji nude usluge neograničenog mobilnog interneta i za biznis korisnike, ali i za građane.

- Ponosni smo što smo prvi u Srbiji, još 2018. godine, uveli tarifu za biznis korisnike sa stvarno neograničenim 4G internetom. Uz Biznis Libero Ultra tarifu internet je uvek po maksimalnoj brzini, koliko god da ga koristite, a jedini na tržištu imamo i neograničeni roming u CG i BiH koji važi za internet, pozive i SMS poruke - kažu za eKapiju iz Telekoma Srbije.


Poslovni korisnici u okviru Vip mobile se mogu opredeliti za NEO NEO biz ili NEO NEO biz Max tafiru.

- Obe obuhvataju neograničeni internet, minute i poruke ka svim mrežama u okviru nacionalnog saobraćaja - kažu za naš portal iz kompanije Vip mobile.

Vip mobile je 1. decembra lansirao i beskonačne tarife za privatne korisnike, kojima je raspolaganju NEO NEO tarifa, a obuhvata beskonačni internet, poruke i minute u nacionalnom saobraćaju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Za biznis korisnike Telenora tu su paketi Biznis Total 15, Biznis Total 25 ili Biznis Total 100, uz mogućnost izbora između neograničenog internet saobraćaja, dodatnih 50 minuta u romingu, dodatnih 50 minuta za internacionalne pozive ili dodatnih 1GB interneta u romingu do kraja ugovorne obaveze.


- Telenor, u okviru praznične ponude koja je krenula 27. novembra i traje do 27. januara uvodi nove tarifne planove sa neograničenim mobilnim internetom za fizička lica - kažu iz Telenora.

1 komentar

  1. User image
    Petar Petrovic 11.12.2020 17:35

    Neogranicen internet je nekada (kada se pojavio postpaid) bio neogranicen i to je bilo standardno, nakon 10ak godina su to ukinuli.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
neograničen internet internet mobilni internet vip telenor MTS

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana