Tekst objavljen: 06.10.2018 17:32        


EPS je najavio da će od 2019. početi da radi novi korisnički centar za potrošače i da će početi uvođenje novog sistema sa jasnijim računima za struju.

Stižu novi računi EPS-a za struju - može i na mejl

Direktor za snabdevanje električnom energijom u EPS-u Radovan Stanić, na Sajmu zaštite životne sredine i prirodnih resursa, rekao je da EPS uvek u prvi plan stavlja potrošača.

"Cilj je još bolja i brža komunikacija sa potrošačima i njihovo bolje informisanje uvođenjem novih tehnologija", naveo je Stanić.

EPS bi naredne godine trebalo i za građane da uvede dostavu računa za struju elektronskim putem, kako bi što više smanjio papirologiju.

Kako je rekao Stanić, EPS će već od Nove godine biti u prilici da omogući novi nivo servisa i jedinstveni pristup reklamacijama i žalbama kupaca.

"Nadam se da ćemo, takođe, u sledećoj godini omogućiti potrošačima uvid u račun na lakši i pouzdaniji način, koji će omogućiti i elektronsko plaćanje", naveo je on.

EPS je već uveo dostavu računa elektronskim putem za komercijalne kupce, odnosno na mejl adrese, a iduće godine će to omogućiti i potrošačima na zagarantovanom snabdevanju, odnosno građanima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Zoran 05.10.2018 19:00

    Iz mog iskustva, verovatno će biti zatrpani žalbama. Podneo sam zahtev Direkciji za mere i dragocene metale za vanredni pregled električnog brojila pošto već godinama imam problem sa očitanom potrošnjom struje, a u ED Novi Sad tvrde da je brojilo ispravno (iako ni datum ni vreme na brojilu nisu podešeni). To je kulminiralo u maju i junu sa očitanom potrošnjom od 1000 kW (što je van svake pameti). Direkcija za mere je (pošto sam uplatio potrebne takse) upitila nalog ED Novi Sad 11.09. da se brojilo skine i donese na ispitivanje, međutim, to se još nije desilo, ni posle skoro mesec dana. Kada sam nazvao njihovu nadležnu službu, rečeno mi je da ne brinem, jer oni čekaju da se nakupi 4-5 brojila pa ceo postupak može potrajati i do mesec dana. Toliko o ažurnosti ove monopolske organizacije. A što se tiče transparentnosti računa, neka neko objasni zašto građani plaćaju razne takse i akcize, da ne pominjem čuvenu taksu za javni medijski servis...

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
računi za struju EPS sljanje računa elektronski

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana