Tekst objavljen: 30.09.2018 11:35        


Apple-ovi najnoviji i najskuplji telefoni su napokon u rukama brojnih korisnika, a sa odlaskom prvih uređaja stigli su i prvi prigovori. Ovaj put korisnici se žale na slab signal.

Stigle prve žalbe na nove Iphone telefone

Ako je verovati stotinama nezadovoljnih kupaca, Apple-ov najnoviji i najskuplji telefoni iPhone XS i XS MAX imaju problem sa pronalaženjem mreža. Uređaj, prema rečima brojnih korisnika Apple Support foruma i Reddita, naglo gubi Wi-Fi signal, kao i mobilni signal - i to bez očiglednog razloga.

Ovo je zaista zanimljiv bag koji stvarno nismo očekivali, s obzirom na to da novi iPhone čak estetski "pati" zbog ugradnje još jedne "crte" za antenu, ali prema svemu sudeći, ni ona nije dovoljna. Tehno stručnjaci pretpostavljaju da je za pometnju i slab signal odgovoran sam uređaj, a ne lokalna mreža (kao što se prvobitno pretpostavljalo).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Po njima ovaj problem uzrokuje ili softver ili sam hardver antene. Ako je reč o softverskoj grešci, Apple će je rešiti jednostavnim updateom. Ako je reč o neispravnoj anteni, pred nama bi mogla da bude prava mala katastrofa za Apple koja uključuje veliki broj vraćenih telefona.

Šta god bilo, Apple trenutno mudro ćuti, ali nekako nam se čini da na odgovor nećemo morati da čekamo dugo. U svakom slučaju, postoji šansa da se zaista ne radi o prevelikom problemu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mobilni telefon apple telefoni

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana