Tekst objavljen: 23.10.2017 17:01        


Telenor banka je, povodom predstojećeg Svetskog dana štednje, u svoju ponudu uvrstila jedistvenu fleksibilnu oročenu štednju u dinarima. Korisnik može da uštedi više uz kamatnu stopu od 4,8 odsto za oročenje na 12 meseci i 4,0 odsto za oročenje na šest meseci.

Štednja u dinarima sa godišnjom kamatnom stopom od 4,8%

Online štednja u Telenor banci veoma je jednostavna. Ceo proces prijave i otvaranja štednog računa korisnik samostalno obavlja putem internet ili mobilne aplikacije, bez odlaska u Telenor prodavnice.

Moguće je otvaranje više od jednog štednog računa. “I ove godine podržali smo štednju u domaćoj valuti, a naši korisnici imaju mogućnost većeg prinosa kamate u odnosu na tržišni prosek ponude oročene štednje.

Fleksibilnost oročene štednje u Telenor banci ogleda se u mogućnosti da korisnik, u bilo kom trenutku, može ranije svoja sredstva sa štednje da prebaci na tekući račun, zadržavajući pravo na polovinu kamate za oročeni period,” kaže Miloš Polovina, član izvršnog odbora Telenor banke.

Pre ugovaranja štednog računa, korisnik u aplikaciji ima kalkulator u koji može uneti iznos koji želi da deponuje i tako stekne uvid u obračun kamate koju ostvaruje na ta sredstva.

Tokom perioda dok štedi u Telenor banci, korisniku su sredstva svakog trenutka na raspolaganju, bez obzira na vremenski period oročenja. Za više informacija, posetite 
http://www.telenorbanka.rs/sr/stanovnistvo/ponuda/stednja/dinarska-orocena-stednja/
Ponuda važi do 31.12.2017.godine

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
telenor banka Nedelja štednje kamata na štednju dinarska štednja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana