Tekst objavljen: 30.05.2016 13:02        


Mladi tim beogradske start-up kompanije "Ono Bikes" uspešno se, uz podršku Privredne komore Srbije, predstavio na Pioneers festivalu u Beču, koji je okupio nekoliko hiljada investitora iz celog sveta, a predstavili su jedan od najlepših, najkvalitetnijih i najbržih električnih bicikala na svetu.

Srpski električni bicikl atrakcija festivala u Beču

Gardijan je "Ono Bikes" uvrstio u pet najboljih proizvoda budućnosti, saopšteno je iz Privredne komore Srbije.

Naš bicikl je jedinstven - ručni rad koji se izdvaja dizajnom i tehnologijom. Kratkoročni cilj naše kompanije bio je da se predstavimo svetskoj javnosti i pozicioniramo na svetskom tržištu kao jedan od ključnih brendova u e-bike industriji, rekao je Marko Šćepanović, izvršni direktor kompanije "Ono Bikes".

"Naš dugoročni cilj je da tehnologiju koju razvijamo implementiramo i u druga električna vozila u budućnosti", naglasio je Šćepanović.

Saša Šćepanović, glavni dizajner Ono Bikes, rekao je da je model arćont kojim su se predstavili u Beču, atraktivan, egzotičan, da privlači pažnju i nudi maksimalnu udobnost vozaču.

Stavili smo jak motor i bateriju koju svaki kupac može da prilagodi svojim potrebama, dodao je Šćepanović.

Privredna komora Srbije je, u sklopu aktivnosti za razvoj preduzetništva i start-up biznisa, promocije uspešnih poslovnih priča i inovativnih srpskih kompanija i proizvoda, podržala učešće kompanije Ono na festivalu u Beču.

"Gardian je Ono Bikes uvrstio među pet najboljih stvari budućnosti, a uloga i zadatak Privredne komore je da podstiče istraživanja, proizvode bazirane na znanju, novim tehnologijama i inovacijama, na kojima moramo graditi budućnost naše ekonomije. Verujemo da ce ovaj bicikl postati izvozni proizvod srpske pameti i kreativnosti. Posebno nas raduje što su iz Beča stigle vesti o interesovanju investitora iz sveta za naš proizvod, izjavio je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

Priče o mladom srpskom timu i njihovim biciklima već su, osim Gardiana, objavili i drugi svetski časopisi, magazini, specijalizovani biciklistički, dizajn i lifestyle blogovi i forumi, piše u saopštenju.

Tokom bečkog festivala beogradski bicikl je privukao pažnju velikog broja posetilaca, koji su stajali u redu da se slikaju, pohvale dizajn i postave najrazličitija pitanja vezano za performanse, proizvodnje, cene. Vizija razvoja naše kompanije zainteresovala je privatne investitore iz Nemačke, Holandije, Amerike, kao i jedan veliki investicioni fond iz Austrije, kaže Sani Migati, šef operacija i jedan od osnivača Ono kompanije.

Ono Bikes je brend kompanije Ono doo. Nakon zapaženih nastupa na Belgrade venture forumu i Balkan venture forumu u 2015. godini, vlasnik i direktor prestižnog Pioneers Festivala, Jurgen Furian, lično ih je pozvao da nastupe na tom festivalu kao ShowCase StartUp.

Tim Ono Bikes je, navodi PKS, na sajmu posetio i Harald Mahrer, austrijski državni sekretar.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Privredna komora Srbije kompanija investitori bicikli start up

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana