Tekst objavljen: 12.03.2019 12:31        


Sberbank Srbija lansirala je 100% digitalni „Smart keš kredit“. Ovo je jedinstven proizvod na tržištu Srbije, s obzirom na to da je klijentima omogućen pristup putem internet i mobilnog bankarstva. Za manje od 5 minuta i sa 0% cimanja, klijenti Sberbanke mogu da odaberu željeni kredit, prođu kroz proces odobrenja, potpišu dokumentaciju online i budu isplaćeni sa bilo koje platforme, bilo da se radi o internet bankingu ili mobilnom bankingu, čime je Sberbanka jedinstvena na tržištu Srbije.

„Smart keš kredit”, jedini 100% digitalni keš kredit

Zahvaljujući Sberbanci, sada je moguće podići keš kredit u maksimalnom iznosu do 360.000 dinara, uz rok otplate do 36 meseci, a sve to bez i jednog papira ili odlaska u banku. Ceo proces u potpunosti je digitalizovan i kao takav prilagođen klijentu, njegovim potrebama i poštovanju njegovog vremena.

“Sberbank Srbija okrenuta je svojim klijentima i unapređenju korisničkog iskustva u poslovanju sa bankom, kroz opsežnu digitalnu transformaciju i poboljšanje efikasnosti. Nastojimo da uvek budemo tamo gde je klijent, na način na koji to klijentu odgovara, što u današnje vreme podrazumeva jednostavne, pouzdane i brze digitalne proizvode i usluge.

Smart keš kredit prati potrebe korisnika i nudi im mogućnost realizacije kredita kada oni žele i odakle žele, bez dolaska u banku i bez papirne dokumentacije i to na jednistven način na tržištu Srbije, putem internet i mobilnog bankarstva.

Sberbank Srbija na ovaj način potvrđuje svoju poziciju digitalne banke, inovatora, okrenutog potrebama korisnika, u skladu sa vremenom u kojem živimo.“ – izjavio je Velimir Stanojević, direktor odeljenja za digitalno bankarstvo Sberbanke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Tokom proteklih šest godina, koliko posluje na našem tržištu, Sberbank Srbija dokazala se kao moderna, efikasna i inovativna banka koja pruža najbolje korisničko iskustvo putem svojih digitalnih kanala, kao i jedinstvenu digitalnu ponudu.

Klijentima pruža niz benefita, a 100% digitalni „Smart keš kredit“ jedan je od najnovijih u ponudi ove banke.

Više informacija pronađite na veb sajtu banke:SberSmartKesObezbedite sebi neophodna sredstva sa 0% cimanja za samo 5 minuta!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sber bank banka keš kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana