Tekst objavljen: 30.01.2016 16:00        


Ski centri u Srbiji rade punim kapacitetom i bez problema i pored neobično toplog vremena za ovo doba godine, pa svi ljubitelji skijanja i snouborda mogu da se bez brige upute na neku od domaćih planina, saopšteno je danas iz Skijališta Srbije.

Ski centri u Srbiji rade punim kapacitetom

Odlično urađena priprema staza mešavinom prirodnog i veštačkog snega doprinela je da se kvalitet podloge održava i ne menja uprkos temperaturama u plusu, navode Skijališta.

Zahvaljujući velikom minusu i neprekidnom radu sistema za veštačko osnežavanje, skijanje je na Kopaoniku počelo 30. novembra.

Kao i prethodnih godina, ovaj ski centar je zahvaljujući stručnosti i višegodišnjem iskustvu prvi započeo sezonu skijanja u ovom delu Evrope.

Ski centri Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru rade punim kapacitetima.
Na Kopaoniku rade 24 žičare i 35 staza na kojima ima 45 centimetara utabanog snega.

Na Staroj planini su u funkciji sve žičare i staze na kojima ima 35 centimetara utabanog snega.
Tornik na Zlatiboru odoleva toplom vremenu, pa na stazama ima 20 centimetara utabanog snega, a rade sve ski instalacije.

Od vikenda počinje drugi deo školskog raspusta, a svi ljubitelji skijanja i snouborda mogu da budu bez brige i da se upute na neku od domaćih planina.

Skijaši sa Jahorine ili iz Slovenije koji imaju sezonski ski pas za ova skijališta, mogu da iskoriste mogućnost i da uživaju na skijanju u nekom od srpskih skijališta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bording skijališta skijališta srbije sneg skijanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana