Tekst objavljen: 21.11.2018 16:51        


Sberbank tim za humanost, u okviru projekta uređenja zdravstvenih ustanova Srbije, proteklih nedelja boravio je u Kikindi, Užicu, Leskovcu, a prethodnog vikedna i u beogradskoj GAK „Narodni front“. Želja zaposlenih u Sberbanci bila je da svojim radom i zalaganjem doprinesu poboljšanju uslova u zdravstvenim centrima širom Srbije.

Sberbank tim – zajedno za humanost

„Sberbank Srbija tradicionalno veliku pažnju poklanja projektima korporativno-društvene odgovornosti. Tim sastavljen od profesionalnih izvođača radova, ali pre svega zaposlenih u Sberbank Srbija, tokom jeseni vredno je radio na ulepšavanju četiri zdravstvene ustanove u Srbiji.

Sberbank volonteri potrudili su se da novim sjajem zablistaju dečiji i školski dispanzer u Kikindi, hiruška ambulanta Zdravstvenog centra Užice, Dom zdravlja u Leskovcu i GAK „Narodni front“ u Beogradu. Sprovedene aktivnosti imaju širi društveni značaj, a neosporno su doprinele osnaživanju i motivaciji „Sberbank tima za humanost“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Tokom prethodih godina naša banka sprovela je niz dobrotvornih akcija koje su mahom bile usmerene na decu bez roditeljskog staranja. Naš plan za budućnost je da ih još češće realizujemo, pa će „Sberbank tim za humanost“ nastaviti sa svojim aktivnostima već u vreme novogodišnjih praznika.“ -rekla je Marijana Vasilescu, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Da podsetimo, od samog dolaska na tržište Srbije ova banka kontinuirano ulaže u zajednicu u kojoj posluje. Prethodnih godina uspešno su realizovali niz volonterskih akcija namenjenih deci bez roditeljskog staranja. Dobra saradnja sa udruženjima „Bellhospice“ i „Nurdor“ traje već godinama, a značajnu pažnju posvećuju i zaštiti životne sredine.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbanka ređenja zdravstvenih ustanova Sberbank tim za humanost

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana