Tekst objavljen: 24.01.2017 14:55        


Sberbank Srbija prihvatila je i potpisala danas deklaraciju "ICERTIAS Customers' Friend" međunarodne organizacije ICERTIAS - International Certification Association, i pristupila ovom sertifikacijskom programu. 

Sberbank Srbija-sada i potvrđeni "prijatelj klijenata"

Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju ''Jer cenimo naše klijente'', a samo kompanije koje imaju provereno uzoran odnos prema svojim klijentima i kupcima mogu pristupiti sertifikacijskom programu ICERTIAS Customers' Friend.

Predsednica Izvršnog odbora Sberbank Srbija Marijana Vasilescu izjavila je da zadovoljstvo klijenata i izlaženje u susret njihovim očekivanjima i zahtevima predstavlja prioritet banke. "Uspeh Sberbank na zahtevnom tržištu Srbije izgradili smo zajedno sa našim klijentima.

Potvrda izuzetnog odnosa koji negujemo sa našim klijentima od strane ugledne i nezavisne organizacije, kao što je ICERTIAS, za nas predstavlja izuzetnu čast.

Ovaj sertifikat nam daje dodatni podsticaj da budemo još bolji i da nastavimo da razvijamo svaki segment tog odnosa", istakla je Vasilescu. ICERTIAS - Customers' Friend sertifikacijski program ima za cilj da stimuliše proizvođače i davaoce usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veći nivo kvaliteta kada je reč o celokupnoj korisničkoj postprodajnoj podršci te visoko kvalitetnog i prijateljskog odnosa sa klijentima.

ICERTIAS - Customers' Friend podstiče ljubaznost, stručnost, etičnost i profesionalnost u komunikaciji kompanija sa klijentima i kupcima. Cilj Customers' Friend programa je povećavanje transparentnosti komunikacije između proizvođača i pružaoca usluga i krajnjih korisnika, kao i podsticaj svih učesnika na tržištu na što odgovornije ponašanje prema svojim zaposlenima i prirodnoj sredini.  

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Jer cenimo naše klijente Sberbanka klijenti banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana