Tekst objavljen: 12.02.2016 10:01        


Sajam poslova i stručnih praksi "Job Fair" biće po osmi put održan u Nišu, 7. i 8. marta, pod sloganom "Tvoja karijera počinje ovde!", u organizaciji niške BEST grupe. 

Sajam poslova u Nišu "Tvoja karijera počinje ovde"

Kako je danas saopštio organizator, sajam će biti organizovan u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu, a jedan od osnovnih ciljeva grupe BEST, koja tradicionalno organizuje ovaj događaj, jeste povezivanje studenata, kompanija i obrazovnog sistema, kako bi se studentima olakšala potraga za prvim radnim iskustvom.

Pored toga, organizator nastoji da putem ove manifestacije pruži mogućnost studentima za razvoj sposobnosti za rad i usavršavanje veština.

Studenti koji traže posao ili stručnu praksu moći će svoje biografije da predaju predstavnicima kompanija učesnica koje ih interesuju, a možda i da prvi put obave intervju za posao.

Pored direktnog kontakta sa predstavnicima kompanija, posetiocima sajma biće omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminara, treninga i radionica, steknu ili unaprede veštine koje su tražene i cenjene u savremenom poslovanju, a koje nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja.

Više informacija o sajmu, kao i o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim kućama može se naći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
zapošljavnje sajam zapošljavanja job fair karijera

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana