Tekst objavljen: 30.08.2015 17:00        


Za vaučere za odmor u Srbiji do sada se prijavilo 10.870 građana, a najveće interesovanje vladalo je za banjski turizam, saopštilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Najtraženije destinacije bile su Prolom, Vrnjačka i Sokobanja, a slede Kopaonik i Lukovska banja, navedeno je na internet stranici ministarstva.

Sa vaučerima najčešće u banje

Najveće interesovanje do sada su pokazali penzioneri, jer se 61 odsto njih od ukupnog broja prijavilo za korišćenje vaučere, zaposlenih je bilo 27 procenata, a nezaposlenih građana 10 odsto.

Podsticanje razvoja domaćeg turizma kroz dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje trajaće do 15. oktobra, a građani će moći da ih iskoriste u 244 prijavljena ugostiteljska objekta do 20. novembra ove godine.

Vrednost vaučera je 5.000 dinara, a može da se koristi isključivo za plaćanje usluge smeštaja.
Potencijalni korisnici su u obavezi da na šalterima Pošta Srbije podnesu prijave najkasnije 30 dana od početka realizacije aranžmana.

Onima koji su stekli pravo na vaučer resorno ministarstvo preko pošte dostavlja vaučere lično na adresu, preporučenom pošiljkom, najmanje pet dana pre početka aranžmana, navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
vaučeri banje domaći turizam Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana