Tekst objavljen: 18.07.2017 9:59        


Mira Petrović, vršilac dužnosti direktora JP "Pošta Srbije", danas je obišla poštu 34300 Aranđelovac, koja je posle četiri godine detaljnog renoviranja ponovo na raspolaganju korisnicima. Ova pošta je smeštena u zgradi koja je stara gotovo pun vek i predstavlja zaštićeno kulturno dobro.

Renovirana pošta u Aranđelovcu

"Uradili smo veliku stvar. U ovom reprezentativnom objektu sada su i uslovi za rad i ambijent za korisnike na evropskom nivou. Uložili smo dosta novca – više od 50 miliona dinara, što će verujemo biti podstrek i za lokalne vlasti u Aranđelovcu da uređuju fasade važnih objekata. Vodili smo računa i o osobama sa invaliditetom, za koje je postavljen namenski lift radi lakšeg pristupa našim uslugama. Radimo sve što možemo da kvalitet života naših građana bude bolji i ove godine nam je u planu da adaptiramo 55 pošta širom Srbije", rekla je Mira Petrović i dodala da će sledeće nedelje početi sa radom izdvojen poštanski šalter u zgradi suda u Aranđelovcu.

U pošti 34300 Aranđelovac zaposleno je 37 radnika. Osim što uslužuju korisnike na osam šaltera, zaduženi su i za dostavu na 12 reona pismonosne i tri reona specijalizovane dostave.

Radovi su obuhvatili kompletnu adaptaciju 550 kvadratnih metara enterijera, sređivanje fasade, kao i saniranje oštećene krovne konstrukcije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
filijala aranđelovac banka poštanska štedionica filijala

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana