Tekst objavljen: 03.08.2020 12:15        


Najveći evropski niskotarifni avio-prevoznik Rajaner (Ryanair) od danas je obnovio letove od Niša do Berlina, posle četiri meseca pauze zbog pandemije kovida 19, saopštilo je preduzeće „Aerodromi Srbije“

Rajaner obnovio letove od Niša do Berlina

U saopštenju se dodaje da Rajaner očekuje da će liniju iz Srbije do Malte obnoviti sredinom avgusta, kada vlada u La Valeti ukine restrikcije za putovanja.

„Let iz Niša za Berlin predstavlja prvu liniju Rajanera za letnju sezonu 2020. godine iz Srbije“, navodi predstavnica te avio-kompanije Olga Pavlonka.

U saopštenju se apeluje na putnike da poštuju preporučene mere prevencije i da se detaljno informišu pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Nemačku.

Direktor sektora aerodroma „Konstantin Veliki“ Dušan Knežević rekao je da se to preduzeće raduje povratku Rajanera u Niš, jer to povećava broj destinacija prema kojima se putuje iz Niša.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

„Pored leta za Berlin, očekujemo da će se destinacije na kojima je Rajaner leteo iz Niša pre pandemije postepeno obnavljati, kao i da će se uvesti nove“, kazao je Knežević.

U cilju proslave obnavljanja leta iz Niša, Rajaner je pokrenuo prodaju sedišta sa povoljnijim cenama u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koja moraju biti rezervisana do srede, 5. avgusta, na zvaničnoj veb-stranici avio-kompanije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
linija niš berlin rajaner ryanair aerodrom konstantin veliki berlin

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana