Tekst objavljen: 12.07.2015 10:09        


Turistička inspekcija za sada nije primila nijednu prijavu građana koja se odnosi na rad turističkih agencija a u vezi je sa vanrednim stanjem u Tunisu i ekonomskim problemima u Grčkoj, izjavila je danas pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Gordana Radosavljević.

Putnici za Tunis i Grčku za sada bez primedbi

Trenutno u Tunisu boravi 97 srpskih turista, utorkom i petkom su polasci za tu zemlju, naglasila je ona ukazavši da je pojedinačnih otkazivanja aranžmana za tu zemlju bilo ali da turističke agencije nisu otkazivale putovanja i da se i danas tamo putuje uz poštovanje preporučenih uputstava.

"S obzirom da je 4. jula u Tunisu proglašeno vanredno stanje imamo dosta poziva građana koji žele da se informišu. Naše Ministarstvo spoljnih poslova izdalo je saopštenje da naši građani slede uputstva tuniskih bezbedonosnih organa", rekla je Radosavljević za Tanjug.

Ona je podsetila da se u tom saopštenju ne preporučuje da putnici ne idu na putovanja nego da slede uputstva - da se ne okupljaju, ne idu na izlete, da ne idu u planinske predele i oblasti blizu granica.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
tunis Grčka putnici turistička agencija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana