Tekst objavljen: 11.02.2017 14:24        


Sberbank Srbija prva je banka na našem tržištu koja je omogućila građanima da prilikom plaćanja namirnica na kasi plate i svoje račune. Time građani štede vreme jer dok obavljaju svoje svakodnevne kupovine, sada mogu i izmiriti svoje mesečne obaveze.

Prvi put u Srbiji plaćanje računa na kasi

Sberbank Srbija je sa svojim partnerom, kompanijom Mercator-S, omogućila jedinstvenu uslugu plaćanja računa jednostavnim očitavanjem 2D bar koda u širokoj mreži Roda, IDEA i Mercator prodajnih objekata. Plaćanje računa na ovaj način je od 3. februara dostupno korisnicima SBB, Telekom Srbija i Vip Mobile usluga u ukupno 15 IDEA, Roda i Mercator prodavnica u Beogradu, a već od početka marta u oko 100 objekata širom zemlje.

Do kraja godine, građanima će biti omogućeno plaćanje i ostalih komunalnih računa u više od 350 prodajnih objekata u celoj Srbiji.

„Stalnim inovacijama i uvođenjem novih proizvoda, ispunjavamo potrebe naših klijenata i štedimo njihovo vreme. Verujemo da će ova usluga povećati zadovoljstvo građana jer će svoje mesečne račune moći da plate bez čekanja u redovima u pošti i bankama, dok obavljaju svoje redovne kupovine u objektima najvećeg maloprodajnog lanca u Srbiji. Transakcija se izvršava u roku od par sekundi jer se svi podaci sa računa brzo i efikasno očitavaju sa 2D bar koda."izjavio je Miloš Nedeljković, direktor Odeljenja za digitalno bankarstvo i partnerstva u Sberbank Srbija.

Usluga plaćanja računa na kasi je vrlo brza i jednostavna. Podaci se očitavaju sa 2D bar koda i platna transakcija odmah izvršava preko Sberbank Srbija. Plaćanje se realizuje u platnom prometu na standardni način, kao i putem e-banking-a ili na šalteru banke ili pošte.

Više informacija o plaćanju računa na kasi svi zainteresovani mogu dobiti u nekoj od Sberbank ekspozitura, na internet stranici Sberbank ili pozivom Kontakt centra na 19909.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
usluga plaćanje računa Sberbank plaćanje računa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana