Tekst objavljen: 10.02.2017 8:57        


Građani su od kad je počela nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", do juče na šalterima pošta širom Srbije, preuzeli 1.875.399 namenskih koverata, a poslali 445.974 koverata, saopštilo je danas preduzeće Pošta Srbije. 

Preuzeto skoro 1,9 miliona koverti za nagradnu igru

Kako je navedeno, do 9. februara odšampano je i distribuirano 2.445.000 besplatnih namenskih koverata za ovu nagradnu igru koja je počela 1. februara.

Pošta Srbije naglašava da je broj koverata koje svaki građanin može da preuzme u jednoj poslovnici ograničen na tri dnevno, podsećajući da je to preporuka Radne grupe za organizaciju nagradne igre.

"Obezbeđivanjem ravnomernije i efikasnije raspodele koverata izlazi se u susret velikom interesovanju za slanje fiskalnih računa i slipova u celoj Srbiji i pruža jednaka prilika svim građanima da učestvuju u nagradnoj igri", piše u saopštenju Pošta Srbije.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", čiji je cilj motivisanje građana da se uključe u borbu protiv sive ekonomije i podigne poreski moral kod građana počela je zvanično 1. februara, besplatnim slanjem koverti sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. sa iznosima od najmanje 100 dinara.

Računi i slipovi se šalju isključivo u kovertama koje se besplatno preuzimaju u Poštama Srbije i njihovo slanje je besplatno.

Na kovertama za nagradnu igru naznačena je adresa slanja, a građani samo treba da napišu svoje podatke - ime i prezime, adresu, poštanski broj ili adresni kod, kao i kontakt telefon radi lakše komunikacije ukoliko pošiljalac bude izvučen.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
koverte slanje koverti Banka Poštanke Štedionice nagradna igra Uzmi račun i pobedi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana