Tekst objavljen: 19.03.2015 10:49        


Novi model "Fiat 500X" svečano je predstavljen u italijanskoj ambasadi u Beogradu, a kompanija Fiat automobili Srbija zvanično je najavila svoje novo ime i od sada će se zvati FCA Srbija Kragujevac. Model "fiat 500X" biće zvanično predstavljen na 52. Međunarodnom salonu automobila, koji će biti održan na Beogradskom sajmu od 20. do 29. marta, saopštio je sinoć taj srpski proizvođač automobila.

Pretpremijerno predstavljanje  modela "Fiat 500X"

Pretpremijeri je prisustvovalo više od 150 uglednih zvanica, uključujući ambasadora Italije u Beogradu Đuzepea Manza, zvaničnike vlade, predstavnike poslovnih asocijacija i druge ugledne goste.

"Fiat 500X" predstavlja novi kompaktni krosover iz porodice 500, koji obeležava evoluciju brenda, kao dodatni izraz tehnološke zrelosti.
"Kompanija FCA Srbija, najveći je izvoznik i investitor, koji odgovorno posluje u Srbiji i predstavlja pouzdanog partnera od samog dolaska u Srbiju, pa sve do danas. Kao deo velike multinacionalne kompanije, FIAT Chrysler Automobiles, imamo veliku obavezu i odgovornost da zadovoljimo potrebe tržišta", rekla je generalni direktor kompanije FCA Srbija, Silvija Verneti - Blina.

"Proširenje portfolija kompanije izuzetno je važno za korporaciju i stoga nam je čast da ovom prilikom predstavimo novi model 'fiat 500X'", dodala je ona.

Komercijalni direktor kompanije FCA Srbija Umberto Janućeli je istakao da "fiat 500X" predstavlja savršen spoj tradicionalnog modela "fiat 500" sa modernim.

"Fiat 500X postoji u dve verzije. Prvu karakterišu prepoznatljivi, elegantni stilski detalji, a predviđena je za mlade, dinamične i gradske kupce. Druga verzija poseduje izrazito više terenski izgled i opremu, i idealno je rešenje za ljubitelje odmora i aktivnosti na otvorenom", rekao je on.

Janućeli je pozvao građane na predstojeći Međunarodni salon automobila na Beogradskom sajmu, gde će svi posetioci imati priliku da se pobliže upoznaju sa spektrom modela iz portfolija - "fiat", "alfa romeo", "jeep", "fiat profešional".

"Fiat 500X" kombinuje udobnost sa visokim performansama. Model 500X dolazi u dve verzije: prva, u nivoima opreme Pop, Popstar, Lounge poseduje osoben, elegantan stil i namenjena je mladim, dinamičnim i urbanim kupcima.

Druga verzija u kros i kros plus nivoima opreme poseduje izgled i tehnologiju koji su karakterističniji za terenca i idelano je rešenje za one koji slobodno vreme vole da provode na otvorenom.

FAS je osnovan 2008. godine, kao partnerski projekat italijanske kompanije Fiat Grup Automobili (FGA) sa Vladom Srbije, pri čemu Fiat poseduje 67, a Republika Srbija preostalih 33 odsto vlasništva.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
fiat 500x novi fiat Fiat Sajam automobila sajam automobila u beogradu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana