Tekst objavljen: 27.12.2013 15:13        


Tržni centri su usled velike gužve koja ih je zadesila proteklog vikenda odlučili da ove subote i nedelje produže radno vreme do ponoći. U tržnim centrima očekuju pravu novogodišnju navalu, jer je to poslednji trenutak za kupovinu poklona po sniženim cenama.

"Praznik" za prodavce: Tržni centri rade do ponoći

Na ulazu u garažu u “Ušće šoping centar” reportere je juče sačekala kolona vozila koja su kružila tražeći slobodno mesto. Na ulazu garaže sa više od 1.000 mesta brojač je pokazivao da na prvom nivou ima tek 19 slobodnih. Traganje za zelenom lampicom koja označava prazno mesto potrajalo je desetak minuta.

Već u 14 sati, iako je bio radni dan, u tržnom centru bilo je kao u mravinjaku. Pokretnim stepenicama su se slivale i uspinjale reke ljudi, tražilo se mesto više u kafićima i restoranima. Ali, sudeći po tome da tek po neki posetilac nosi pune kese, nameće se zaključak da je bilo više šetača nego kupaca.

U šoping molu “Ušće” kažu da uvek pred praznike beleže rekordnu posećenost i da će tako biti i za predstojeći.

- Zbog veće posete ćemo produžiti radno vreme do ponoći kako bi posetioci bez žurbe mogli da obiđu sve željene radnje. Obezbedićemo i dodatne parking kapacitete, što će sigurno obradovati sve vozače - kažu u “Ušću”.

Trgovci su ponudili sniženja od 20 do čak 70 odsto. U “Delta sitiju” kažu da će u subotu i nedelju raditi do ponoći i da očekuju više od 90.000 posetilaca.

- Garaže su prepune, pa kao alternativu posetioci mogu da koriste parking Belvil naselja, mada je i on prebukiran kada je novogodisnja euforija u pitanju - kažu u “Delta sitiju”.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
tržni centar tržni centri trgovci prodavci Srbija praznici neradni dani vikend

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana