Tekst objavljen: 04.10.2016 16:00        


Banka Poštanska štedionica, a.d., Beograd predstavlja jedan od najprepoznatljivijih brendova u zemlji, sa tradicijom dugom skoro čitav vek, i činjenicom da je skoro svaki drugi građanin naše zemlje njen klijent. 

Poštanska Štedionica otvorila tri nove ekspoziture

U cilju što bolje regionalne zastupljenosti, Banka širi poslovnu mrežu otvaranjem 3 (tri) nova organizaciona dela na teritoriji Zlatiborskog okruga u Novoj Varoši, Priboju i Prijepolju, koje organizaciono pripadaju Filijali Kraljevo.

Dana 06.10.2016.godine počeće sa radom Ekspozitura Nova Varoš, u Novoj Varoši, ulica Solunskih boraca br.14.

U opštini Nova Varoš koja broji preko 16.000 stanovnika, 600 su već klijenti Banke i svoje potrebe za uslugama i proizvodima Banke najčešće su ostvarivali u najbližoj ekspozituri u Čajetini, koja je udaljena oko 50 km ili ekspozituri u Užicu, koja je udaljena oko 70 km. Otvaranjem Ekspoziture u Novoj Varoši Banka će se približiti svojim klijentima, kako sadašnjim tako i potencijalnim, fizičkim i pravnim licima, i uz sveobuhvatnu ponudu standardnih i savremenih proizvoda omogućiti da brže, lakše i efikasnije upravljaju svojim finansijama.

U petak, 07.10.2016.godine, simboličnim presecanjem vrpce počeće sa radom i Ekspozitura Priboj, u Priboju, ulica Meše Selimovića br.2.

U Priboju koji sa 14 mesnih zajednica i 33 neselja broji oko 27.133 stanovnika, Banka otvaranjem ekspoziture potvrđuje svoju strategiju posvećenosti i orijentaciji ka klijentima u pružanju punog partnerstva i podrške u realizaciji proizvoda i usluga, obzirom da su do sada morali da putuju oko 65 km do najbliže ekspoziture.

Istoga dana 07.10.2016 počeće sa radom i Ekspozitura Prijepolje, u Prijepolju, uluca Nijaza Musabegovića br.2.

Opština Prijepolje sa oko 37.000 stanovnika, zbog pogodnog geografskog položaja i sveukupnog prirodnog potencijala, predstavlja značajan i veoma interesantan region. Banka je prepoznala veliki potencijal iz oblati poljoprivrede, stočarstva, proizvodnje zdrave hrane i turizma, pa će otvaranjem ekspoziture omogućiti kako sadašnjim tako i potencijalnim klijentima efikasnu i operativnu komunikaciju, pun oslonac i podršku u realizaciju planova, kroz bogatu ponudu bankarskih proizvoda i usluga za fizička lica, mikro i mala preduzeća. Banka na teritoriji opštine ima već znatan broj klijenata, koji više neće morati da putuju preko 70 km da bi ostvarivali svoje potrebe za bankarskim uslugama, s obzirom da će od sada vrata naše Banke biti širom otvorena u njihovom gradu za sadašnje i buduće klijente i partnere.

Otvaranjem Ekspozitura Nova Varoš, Priboj i Prijepolje Banka je prisutna u celom Zlatiborskom okrugu i svoje će poslovanje sada obavljati posredstvom poslovne mreže koju čine 124 ekspoziture i 8 samostalnih šaltera, sa tendencijom daljeg širenja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka banka poštanska štedionica nove ekspoziture

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana