Zvanični kurs Evra za dan 18.05.21. :: 117.5712 rsd
Tekst objavljen: 06.03.2019 8:21        


Povodom 8. marta Vojvođanska banka omogućila je svim postojećim i novim klijentima da Keš s ljubavlju dobiju bez troškova obrade kreditnog zahteva! Nakon velikog interesovanja koje je ova akcija izazvala za Dan zaljubljenih, odlučili smo da klijentima koji u periodu od 6. do 8. marta podnesu zahtev, ponovo odobrimo promotivne uslove. 

Ponuda keš kredita Vojvođanske banke Keš s ljubavlju

Keš s ljubavlju klijentima pruža i dodatnu fleksibilnost u vidu naknadnog dostavljanja dokumentacije, dok zahtev za kredit podnose samo uz ličnu kartu u okviru navedenog perioda.

Keš krediti u okviru specijalne promotivne ponude Vojvođanske banke odobravaju se bez definisane namene ili za refinansiranje obaveza kod drugih banaka, uz mogućnost isplate dodatne gotovine, tako da klijent može izabrati vrstu kredita koja najviše odgovara njegovim trenutnim potrebama i planovima.

Tako im je u okviru ove trodnevne ponude na raspolaganju kratkoročni keš kredit koji se odobrava na period do 12 meseci sa fiksnom kamatnom stopom od 6,90 odsto (EKS od 7,28%), a klijenti kojima je potreban keš kredit sa dužim rokom otplate, imaju mogućnost podizanja kredita sa rokom otplate do 95 meseci u maksimalnom iznosu do 2.000.000 dinara, sa varijabilnom kamatnom stopom od 9,53 odsto (EKS od 9,95%).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Procedura podnošenja zahteva za odobrenje keš kredita je jednostavna i brza, tako da samo uz ličnu kartu već za 15 minuta klijent dobija odgovor da li je kredit predodobren.

Detaljne informacije o uslovima kreditiranja, kao i o svim ostalim bankarskim uslugama klijenti mogu dobiti 24h dnevno pozivanjem kontakt centra na broj telefona 0800/23 23 22, posetom nekoj od 103 filijale širom Srbije ili na sajtu www.voban.rs

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
vojvođanska banka banka voban keš kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana