Tekst objavljen: 11.02.2019 9:20        


Povodom Dana zaljubljenih Vojvođanska banka omogućila je svim postojećim i novim klijentima da Keš s ljubavlju dobiju bez troškova obrade kreditnog zahteva!Ovu specijalnu pogodnost mogu iskoristiti svi klijenti koji zahtev za kredit podnesu u periodu od 11. februara do 14. februara, dok sam kredit mora biti realizovan do kraja februara tekuće godine. 

Ponuda keš kredita Vojvođanske banke Keš s ljubavlju

Specijalna akcija klijentima pruža i dodatnu fleksibilnost u vidu naknadnog dostavljanja dokumentacije, dok sam zahtev za kredit podnose samo uz ličnu kartu u okviru navedenog perioda.

Keš krediti u okviru specijalne promotivne ponude Vojvođanske banke odobravaju se bez definisane namene ili za refinansiranje obaveza kod drugih banaka uz mogućnost isplate dodatne gotovine, tako da klijent može izabrati vrstu kredita koja najviše odgovara njegovim trenutnim potrebama i planovima.

Tako im je u okviru ove specijalne ponude u na raspolaganju kratkoročni keš kredit koji se odobrava na period do 12 meseci sa fiksnom kamatnom stopom od 6,90 odsto (EKS od 7,37%), a klijenti kojima je potreban keš kredit sa dužim rokom otplate, imaju mogućnost podizanja kredita sa rokom otplate do 95 meseci u maksimalnom iznosu do 2 000 000 rsd sa varijabilnom kamatnom stopom od 9,45 odsto (EKS od 9,89%).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Procedura podnošenja zahteva za odobrenje keš kredita po uslovima iz specijalne ponude je jednostavna i brza, tako da samo uz ličnu kartu već za 15 minuta klijent dobija odgovor da li je kredit predodobren.

Detaljne informacije o uslovima kreditiranja, kao i o svim ostalim bankarskim uslugama klijenti mogu dobiti 24h dnevno pozivanjem kontakt centra na broj telefona 0800/23 23 22, posetom nekoj od 103 filijale širom Srbije ili na sajtu www.voban.rs

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
keš krediti banka voban banka vojvođanska

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana