Tekst objavljen: 12.03.2020 12:10        


Privredna komora Srbije (PKS) pokrenula je novi specijalizovani info servis povodom aktuelne situacije izazvane koronavirusom, saopšteno je danas iz PKS

Pokrenut servis za privrednike zbog situacije sa koronom

Na info servisu privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.

Predsednik PKS Marko Čadež pozvao je privrednike da se preko novog info servisa obrate Komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao i prilagode uslovima poslovanja i aktuelnim merama.

"Privrednici mogu da se informišu o aktuelnostima u vezi sa transportom, obezbedjenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom sa najpogodjenijih tržišta, učešćem na sajmovima, preporukama poslovanja za trenutno najugroženije sektore privrede i dobiju savete kako da reorganizuju logistiku", rekao je Čadež.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Privrednici mogu poslati pitanja mejlom nacovid19@pks.rs, a za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
servis za privrednike servis korona korona virus Privredna komora Srbije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana