Tekst objavljen: 19.04.2017 15:34        


BEOGRAD, 19. aprila (Tanjug) - Međunarodni sajam građevinarstva SEEBE, na kome učestvuje više od 550 izlagača iz 30 zemlja, otvoren je danas na Beogradskom sajmu i trajaće do 23. aprila. Sajma SEEBE okupio je vodeće kompanije iz svih segmenata građevinske industrije iz Srbije i regiona, kao i iz Austrije, Bugarske, Češke, Italije, Kine, Mađarske, Nemačke, Poljske, Rumunije, Rusije, Turske i drugih država.

Počeo Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu

Sajam se održava u šest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma i na oko 36.000 kvadratnih metara izložbenog prostora,i na njemu su izloženi građevinski materijali, mehanizacija, hemija u građevinarstvu, prefabrikovani sklopovi za građenje, instalacije, sanitarije, alati, podne i zidne obloge, klimatizacija i grejanje, rasveta i montažni objekti.

U okviru Sajma građevinarstva u hali 2A održava se i Međunarodni sajam kamena i prateće industrije "Stoneexpo Srbija".

Na štandu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, u hali 4 građani se mogu informisati o elektronskim građevinskim dozvolama ili konkurisati za njih.

Ambasador Turske u Srbiji Tanžu Bilgič kazao je Tanjugu da na ovogodišnjem sajmu građevinarstva u Srbiji učestvuje 25 turskih kompanija navodeći da je puno privrednika iz njegove zemlje žele da investiraju u Srbiju, jer je "Srbija tržište u ekspanziji i koje se razvija".

On je naglasio da ima puno razloga zbog kojih turski privrednici žele da investiraju u Srbiji, ističući posebno kvalitetnu radnu snagu , povoljne uslove za investiranje, blizina EU, kao i Sporazum o slobodnoj trgovini koji Srbija ima sa Rusijom.

Na sajmu građevinarstvam posetiocima se odobravaju i ekskluzivni sajamski popusti od pet do 30 posto na proizvode i usluge izlagača.

Radno vreme SEEBE-a je od 10 do 19 časova, a cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, za đake i studente 100 dinara, a cena parkinga je 100 dinara po satu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana