Tekst objavljen: 13.10.2015 13:58        


Iako je vreme provedeno čekajući u redu u banci među najkraćim kada su u pitanju administrativni poslovi, korisno je znati da se i ono može svesti na minimum – plaćanjem putem interneta, mobilne aplikacije ili na najbližem bankomatu.

Plaćanje računa na bankomatima

U želji da svojim korisnicima omogući da uštede vreme, ali i novac, Vojvođanska banka je uvela plaćanje računa putem bankomata. Ova usluga dostupna je na svih 135 bankomata sa koliko Vojvođanska banka raspolaže širom Srbije.

U Vojvođanskoj banci kažu da su svesni koliko je danas vreme dragoceno i da je svaka njegova ušteda veoma značajna. U prvoj fazi na ovaj način moći će da se vrše plaćanja računa za telefon (za sve operatere fiksne i mobilne telefonije uzemlji), televiziju, struju i komunalne usluge na svim bankomatima Vojvođanske banke, a u drugoj fazi planira se proširenje ovih usluga.

Provizija će iznositi 0,1 odsto(minimalno 16 dinara) za eksterne naloge dok će se interni nalozi izvršavati bez provizije, a maksimalni dozvoljeni iznos transakcije je 60.000 dinara.

Plaćanje je moguće samo u dinarima i isključivo karticama Vojvođanske banke, sa izuzetkom DINA Credit i VISA Business kartica. Više informacija o ovoj usluzi možete dobiti u bilo kojoj od 104 filiajle Vojvođanske banke širom Srbije, a lokacije bankomata možete videti na sajtu Vojvođanske banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bankomati vojvođanska banka računi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana