Tekst objavljen: 09.12.2015 15:27        


Eurobank Srbija je obeležila drugu godinu uspešne saradnje sa Mancester Junajtedom dolaskom jedne od najvecih fudbalskih legendi ovog prestižnog fudbalskog kluba, golmana koji je maestralnom karijerom brzo ušao u istoriju evropskog fudbala - Pitera Šmajhela. 

Piter Smajhel u Beogradu

Kao ekskluzivni partner Mancester Junajteda u oblasti platnih kartica u Srbiji i nakon jake kampanje sa izuzetnim rezultatima, Eurobank Srbija je bila u prilici da ugosti legendarnog golmana i organizuje specijalne događaje za klijente, partnere, predstavnike medija i svoje zaposlene.

,,Izuzetno smo zadovoljni rezultatima saradnje sa Mancester Junajtedom kao njihov eksluzivni partner u oblasti finansijskih usluga u Srbiji. Od osnivanja ovog partnerstva, stekli smo više od 12.000 novih korisnika Manchester United kartice i organizovali nezaboravne doživljaje za klijente Eurobanke’’, izjavio je Filipos Karamanolis (Philippos Karamanolis), predsednik Izvršnog odbora Eurobank Srbija. 

Piter Šmajhel i Sajmon Hopi, finansijski direktor Mancester Junajteda, obišli su, zajedno sa svojim domacinima, Prihvatilište za decu u Bulevaru Oslobođenja i podelili deci poklone. Poseta Prihvatilištu predstavlja deo društveno odgovorne orijentacije Eurobanke, koja je jedna od finansijskih institucija sa najviše nagrada za svoje društveno odgovorne aktivnosti - između ostalih, Banka je i četvorostruki dobitnik ,,Virtus nagrade’’ za korporativnu filantropiju i doprinos lokalnoj zajednici.

Za svoje klijente i predstavnike poslovne zajednice, medija i diplomatskog kora, Eurobank je organizovala neformalno druženje i gledanje utakmice Mancester Junajteda u Ligi šampiona u Volfsburgu uz stručne kometare Pitera Šmajhela.

Manchester United Paypass MasterCard kreditne i debitne kartice Eurobanke spadaju u grupu najmodernijih platnih kartica sa MasterCard Paypass tehnologijom. Klijentima nude brojne pogodnosti – placanja preko interneta (na rate bez kamate i sa grejs periodom za placanje) i značajne popuste u sportskim radnjama sa kojima Eurobank ima saradnju u Srbiji, kao i povoljne onlajn kupovine u zvaničnoj Mancester Junajted prodavnici.

Ove događaje je podržao i Casillero del Diablo, zvanično vino Mancester Junajteda, sa tradicijom pravljenja kvalitetnog vina dužom od jednog veka.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
eurobanka MasterCard

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana