Tekst objavljen: 12.12.2019 10:15        


U narednih pet dana na adrese 190.000 korisnika biće dostavljene penzije na kućne adrese. Kako kažu u Javnom preduzeću "Pošta Srbije", penzioneri kojima poštari penzije dostavljaju na kućnu adresu novac će dobiti najkasnije do nedelje

Penzije stižu do nedelje

Ovog meseca dostava penzija na kućne adrese kasni zbog štrajka dela zaposlenih.

"Pošta Srbije" se oglasila saopštenjem u kojem se navodi da se sprovode mere za uspostavljanje neometanog procesa rada. Kako ističu, isplata penzija na šalterima obavljala se neometano u 1.466 pošta širom Srbije, dok je po njihovoj proceni rad obustavljen u samo 90 objekata.

U "Pošti" najavljuju da bi pošiljke čije isporuke kasne trebalo u najskorije vreme da budu isporučene do krajnjih destinacija.

-Uspostavljene procedure podrazumevaju davanje prednosti prioritetnim pošiljkama, poput medicinske opreme i materijala, hitne zdravstvene dokumentacije, prioritetnih pošiljaka važnih institucija i računa velikih korisnika, koji pokazuju puno razumevanje i saradnju. Molimo korisnike za razumevanje kako bismo prvo isporučili prioritetne pošiljke, uz napomenu da odgovorno stojimo iza preuzetih obaveza i da će svi potražni postupci i reklamacije biti blagovremeno rešavani - ističu u "Pošti Srbije".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Građani sve informacije mogu da dobiju na brojeve JP "Pošta Srbije" 0700/100-300 i 011/3607-788 ili na mejl contact@ptt.rs.

Za informacije o novčanim uslugama, uključujući i isplatu penzija, uveden je dodatni korisnički broj 011/3718-280.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
penzije štrajk radnika u pošti isplata penzija pošta srbije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana