Tekst objavljen: 02.08.2016 17:30        


U skladu sa poslovnom politikom i strategijom razvoja poslovne mreže Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd, nastoji da pozicije organizacionih oblika zadovolje regionalnu pokrivenost na teritoriji Republike Srbije, kao i da dobro organizovanom poslovnom mrežom omogući bolju dostupnost i poboljša kvalitet pružanja bankarskih usluga.

Otvaranje ekspoziture Banke Poštanske u Novom Sadu

Banka Poštanska štedionica odlučila je da na području Vojvodine otvori još dva organizaciona oblika: ekspozituru Banke u Sremskoj Kamenici i samostalni šalter u Beškoj.

Simboličnim presecanjem vrpce u četvrtak, 04.08.2016.godine počeće sa radom nova ekspozitura Banke u Sremskoj Kamenici, u ulici Železnička br. 1.

U Novom Sadu Banka svoje poslovanje obavlja u tri ekspoziture i jednom samostalnom šalteru. Otvaranjem još jedne ekspoziture u gradskoj opštini Petrovaradin u Mesnoj zajednici Sremska Kamenica, u kojoj živi više od 12.000 stanovnika, Banka će omogućiti svojim klijentima da realizuju svoje potrebe za bankarskim proizvodima i uslugama na brz i kvalitetan način.

Samostalni šalter u Beškoj u ulici Kneza Miloša br. 21 počeće sa radom takođe, 04.08.2016. Otvaranjem šaltera u ovom naselju, gde živi oko 5.800 stanovnika, Banka će približiti svoje proizvode i usluge sadašnjim i budućum klijentima, kako fizičkim tako i pravnim licima, koji su do sada svoje potrebe za Bankom najčešće ostvarivali u najbližim ekspoziturama u Rumi, Staroj Pazovi ili u ekspoziturama u Novom Sadu.

Banka svoje poslovanje obavlja mrežom koju čine 118 ekspozitura i 6 samostalnih šaltera, sa tendencijom daljeg širenja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
otvaranje šaltera otvaranje ekspoziture banka poštanska štedionica novi sad

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana