Tekst objavljen: 16.11.2015 15:01        


„Dan brige o lokalnoj zajednici“ koji Opportunity banka tradicionalno organizuje, jedan je od ubedljivo najlepših dana u radnoj godini banke. To je dan, kada u skladu sa misijom poslovanja, volonteri Opportunity banke pomažu male i ruralne lokalne zajednice u kojima posluju.

Opportunity banka Donirala 5 računara za seoske škole

Ove godine, banka je pomogla dva ogranka Osnovne škole “Milan Munjas” sa sedištem u Ubu i organizovanom nastavom učenika od I-IV razreda. Reč je malim seoskim školama u Trliću i selu Gvozdenović, koje zajedno broje tek nešto više od 40 đaka.

Prepoznata je snažna volja i želja dece da ovladaju znanjem i informatički se opismene, i u skladu sa misijom poslovanja, Opportunity banka kao i uvek, podržava težnju ekonomski zanemarenih, za unapređenjem i prosperitetom.

Cilj je da đacima iz udaljenih, ruralnih sredina, omogućimo priliku da znanjem budu jednaki i rame uz rame, sa svojim vršnjacima iz gradskih, urbanih sredina koji imaju daleko veće izbore i mogućnosti da uče i usavršavaju se. U duhu dobrog prijatelja, volonteri banke dodatno su, obezbedili i posadili preko 70 sadnica – mladica, ukrasnih tuja i cveća, i na taj način „ukorenili“ novo prijateljstvo.

Ovaj dan obeležen je zajedničkom akcijom, đaka, njihovih roditelja i nastavnog osoblja škole, a sve to su otpratili i lokalni meštani koji takođe aktivno učestvuju na unapređenju male škole u Trliću kako bi se održala i očuvala tradiciju postojanja dugu preko 180 godina.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
škole donacija banke djaci Opportunity banka donacija računari

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana