Tekst objavljen: 07.02.2016 14:30        


Sezona skijanja u Srbii traje gotovo 70 dana bez prestanka i za to vreme su ostvareni odlični rezultati, saopšteno je iz Skijališta Srbije. U prva dva meseca sezone 2015/16 u ski centru Kopaonik ostvaren je promet veći za 25 posto u odnosu na isti period prethodne sezone.

Odlični rezultati sezone skijanja u Srbiji

Po svim parametrima, ovogodišnja sezona je bolja, pa je za samo dva meseca prodato više od 90 hiljada ski karata i ostvareno više od 1.8 miliona vožnji, rekao je vršilac dužnosti direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić.

Posmatrano od početka ove sezone, ski centar Kopaonik je ostvario za 25 odsto veći neto prihod nego prošle godine, što je dokaz da se ulaganje u ovo skijalište sada višestruko vraća, a sve veći broj stranih turista potvrđuje da je Kopaonik postao lideri u regionu i dostigao evropski kvalitet u svakom smislu.

Direktor Skijališta Srbije je naglasio da na pozitivno poslovanje utiče porast domaćih i stranih gostiju, a interesovanje turista za srpske ski centre raste iz godine u godinu. Od početka sezone svakog dana na stazama ima po nekoliko hiljada skijaša. Samo u jednom danu skija više od 6 hiljada skijaša i bordera.

To pokazuje da smo opravdali poverenje i da su korisnici naših usluga prepoznali kvalitet, rekao je Ljevnaić.

Govoreći o poslovnim rezultatima, Ljevnaić je istakao da je Skijalištima Srbije imperativ pozitivno poslovanje u 2016. godini i da trenutni tok skijaške sezone ukazuje da će ova godina biti veoma uspešna.

I pored temperatura u plusu, ski centri Kopaonik, Stara planina i Tornik rade nesmetano. Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje i odličnoj pripremi staza, skijaši i bordri već više od dva meseca uživaju u svojim omiljenim sportovima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ski centri skijališta skijališta srbije planine skijanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana