Tekst objavljen: 02.03.2016 11:04        


Građani Srbije od danas mogu isključivo elektronskim putem da podnesu prijave na premije neživotnog osiguranja, doprinosa za osnivače, odnosno članove privrednih društava,samooporezivanje fizičkih lica, poreza na dobit po odbitku i poreza na dobit po rešenju, saopšteno je iz Poreske uprave.  

Od danas poreske prijave isključivo elektronskim putem

Prema rečima direktora Poreske uprave Srbije Dragane Marković, tokom probnog perioda za elektronsko podnošenje novih prijava, u prethodna dva meseca poboljšan je novi sistem usluga, između ostalog, i zahvaljujući korisnim sugestijama poreskih obveznika koji su aktivno učestvovali u testiranju novih prijava.

"Svaki korak ka pojednostavljenju procesa podnošenja prijava, odnosno prelazak na elektronski način komunikacije, kao i unapređenje elektronskih servisa je izuzetno važan za sveukupni napredak i poboljšanje usluga koje Poreska uprava pruža građanima i privredi", rekla je Marković.

Na sajtu Poreske uprave nalaze se video i korisnička uputstva za podnošenje ovih poreskih prijava.
Za detaljnije informacije, obveznici se mogu obratiti Kontakt centru Poreske uprave na broj telefona 0700-700-007 za pozive sa fiksnog ili 011/331 01 11 za pozive sa mobilnog telefona, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
porez prijava poreza elektronska prijava poreza

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana