Tekst objavljen: 10.06.2016 14:00        


Vodeća međunarodna bankarska i finansijska institucija Komercbank (Commerzbank) proglasila je ponovo Vojvođansku banku najboljom u oblasti realizacije komercijalnih plaćanja i finansijskih transfera. 

Novo priznanje Vojvođanskoj banci

STP (straight-through-processing) nagrada, koja je dodeljena banci, podrazumeva izuzetan kvalitet, visoke standarde i veliku efikasnost u realizaciji komercijalnih plaćanja i finansijskim transferima.

„Ova prestižno priznanje, čiji smo dobitnici već četvrtu godinu za redom, potvrda je naših zalaganja da klijentima uvek obezbedimo visok kvalitet usluga. Izuzetno smo počastvovani što je Komercbank, vodeća međunarodna banka, prepoznala i nagradila efikasnost našeg poslovanja, što nas motiviše da i dalje nastavimo da unapređujemo standarde svih usluga koje pružamo“ – rekao je Ksenofon Damaskos, član Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

Komercbank je jedna od najvažnijih i najuglednijih finansijskih institucija u Evropi, koja već tradicionalno nagrađuje svoje najbolje saradnike u svetu za izuzetne rezultate u oblasti izvršenja platnih transakcija.

STP nagrada dodeljuje se samo institucijama i kompanijama sa kojima Komercbank sarađuje na internacionalnom nivou i koje su dostigle određeni nivo kvaliteta u oblasti plaćanja u dolarima i evrima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
priznanje vojvođanska banka nagrada

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana