Tekst objavljen: 14.12.2015 15:45        


Nacionalna aviokompanijaSrbije "Air Serbia" predstavila je danas novi internet sajt prilagođen mobilnim uređajima. Radi se o modernom sajtu koji, kako se navodi u saopštenju, pruža gostima unapređeno online iskustvo pri rezervaciji avio-karata i u pristupu specijalnim ponudama -e.

Novi internet sajt prilagođen mobilnim uređajima

Internet stranica airserbia.com sada ima dizajn pogodan za pristup sa mobilnih uređaja, koji se prilagođava različitim veličinama ekrana, pružajući optimalno iskustvo kako za desktop računare tako i za prenosive uređaje, uključujući pametne telefone i tablete.

Pored toga, sistem za rezervaciju je redizajniran tako da omogući brži i jednostavniji način pretraživanja i rezervaciju mesta na letovima Air Serbia.

"Drago nam je što uvodimo unapređen web-sajt Air Serbia, koji je u potpunosti izmenjen kako bi našim gostima pružio veću funkcionalnost i pogodnost", kazao je generalni direktor kompanije Dane Kondić.

On je ukazao da trenutno više od 30 odsto posetilaca pristupa internet stranici putem mobilnih uređaja i da se taj broj stalno povećava usled rastućeg značaja mobilnih uređaja kao ključnog kanala prodaje u sektoru turizma.

"Na novom web-sajtu je sada moguće rezervisati mesto na letu Air Serbia u svega tri kratka koraka, odmah proučiti i iskoristi naše najnovije promotivne akcije na glavnoj stranici, kao i pratiti status naših letova", dodao je Kondić.

On je rekao da je pojednostavljen meni za pretraživanje kako bi posetiocima internet stranice poslednje informacije o putovanjima, proizvodima i uslugama "Air Serbia" bile što lakše dostupne.

"Kao lider u regionu u pogledu tehnologije u avijaciji i nedavnim uvođenjem naše Wi-Fly usluge interneta na letu, kao i usluge prijave na let putem interneta, Air Serbia će nastaviti da daje značajan prioritet tehnološkim inovacijama kako bi obezbedila najbolje iskustvo putovanja u svojoj kategoriji", najavio je Kondić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
responsible sajt sajt air serbia Air Serbia mobilni telefon avio karte inovacije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana