Tekst objavljen: 11.12.2016 16:00        


Komercijalna banka kreirala je nove tekuće račune za klijente, sa dodatnim pogodnostima i uslugama. Klijentima su dostupna četiri seta, sa specijalno odabranim proizvodima i uslugama u odnosu na kategoriju kojoj pripadaju, saopšteno je danas iz te banke.

Nove pogodnosti tekućih računa u Komercijalnoj banci

Kombank Aktiv tekući račun namenjen je prevashodno zaposlenima, Kombank Klasik tekući račun penzionerima, Kombank Start tekući račun kreiran je za mlade od 18 do 27 godina i Kombank Premijum tekući račun za premijum klijente.

Kombank Aktiv račun za zaposlene, klijentima nudi: tekući račun, devizni račun, Visa PayWave debitnu karticu, osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice i od nezakonitog korišćenja mobilnog telefona i osiguranje od posledica nesrećnog slucaja.

Ovaj tip tekućeg računa takođe obezbeđuje klijentima eServise (eBank, mBank i SMS), povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, trajne naloge, dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 24 meseca uz povoljnije uslove korišćenja pozajmice, čekove i jednu od kreditnih kartica po izboru klijenta (bez naknade za godišnju članarinu).

Kombank Klasik tekući račun je set proizvoda i usluga namenjen samo penzionerima, koga čine: tekući račun, devizni račun, Visa PayWave debitna kartica, osiguranje imovine i zdravstveno osiguranje za slučaj hirurških intervencija, eServisi (eBank i SMS), povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, trajni nalozi.

Penzionerima je uz Kombank Kalsik na raspolaganju u dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 24 meseca uz povoljnije uslove korišćenja pozajmice, zatim čekovi, jedna od kartica sa odloženim plaćanjem po izboru klijenta (bez naknade za godišnju clanarinu) i keš kredit za penzionere (bez naknade za odobrenje kredita).

Kombank Start tekući račun namenjen je mladima od 18 od 27 godina i u potpunosti je oslobođen mesečne naknade za održavanje.

Set sadrži: tekući račun, devizni račun, Visa PayWave debitnu karticu, osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice i od nezakonitog korišćenja mobilnog telefona, eServise (eBank, mBank i SMS), povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, trajne naloge, kao i pre-paid debitnu karticu za mlade (bez naknade za izdavanje).

Kombank Premijum tekući račun je kreiran za premijum klijente. Klijentima nudi: tekući račun, devizni račun, MasterCard Gold Contactleš debitnu karticu, osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice i od nezakonitog korišćenja mobilnog telefona, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja i zdravstveno osiguranje za slučaj hirurških intervencija.

Pogodnosti ovog tipa tekućeg računa obuhvataju i eServise (eBank, mBank i SMS), povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, trajne naloge, dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 24 meseca uz povoljnije uslove korišćenja pozajmice, čekove i jednu od kreditnih kartica po izboru klijenta bez naknade za godišnju članarinu.

Premijum klijentima dostupna je i Visa Gold kartica sa odloženim plaćanjem i putnim zdravstvenim osiguranjem (bez naknade za godišnju članarinu), Kombank Trader aplikacija za trgovanje hartijama od vrednosti na 35 svetskih berzi, kao i Kombank premijum program benefita, posebno kreiran sa partnerima Banke, kod kojih korisnici programa ostvaruju dodatne popuste, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    dragan bursac 06.12.2016 20:53

    Postovani interesuje me dali vrsite refinansirnje kredita pod istim uslovima koje nudite.postovanje pozdrav.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novi tekući računi za klijente Komercijalna banka tekući računi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana