Tekst objavljen: 20.09.2016 14:59        


Banka Poštanska štedionica, a.d., Beograd, je odlučila da na području Vojvodine, otvori još 2 (dve) nove ekspoziture, i to u Šidu i Odžacima. Širenjem svoje poslovne mreže i sveobuhvatne ponude klasičnih i savremenih proizvoda i usluga Banka omogućava svojim klijentima da brže, lakše i efikasnije upravljaju svojim finansijama i vremenom.

Nove ekspoziture Poštanske štedionice u Šidu i Odžacima

Banka Poštanska štedionica 22.09.2016.godine počeće sa radom Ekspozitura Odžaci, u Odžacima, ulica Železnička br.26, koja organizaciono pripada Filijali Subotica.

Otvaranjem Ekspoziture u Odžacima, koja teritorijalno pripada Zapadno - Bačkom okrugu i broji oko 6.800 stanovnikaa, Banka će približiti svoje proizvode i usluge kako postojećim tako i budućim klijentima , koji su do sada svoje potrebe za Bankom najčešće ostvarivali u najbližim ekspoziturama u Somboru ili Vrbasu.

U opštini Odžaci preovlađuje: hemijska industrija , čiji je nosilac “Hipol” kao i manja preduzeća koja se bave preradom plastike “Bonel”, ”Dunaplast”, ”Polins”, ”Grajner”, mašinska-industrija ”Poljostroj”sa proizvodnjom poljoprivrednih mašina, zanatske radnje, izrada graćevinske galanterije i nameštaja, kojima Banka može da ponudi svoje proizvode obzirom da je najveći deo svog poslovanja Banka usmerila na poslovanje u radu sa fizičkim licima, preduzetnicima, mikro i malim preduzećima.

Istog dana, u četvrtak, 22.09.2016.godine, simboličnim presecanjem vrpce počeće sa radom i Ekspozitura Šid, u Šidu, ulica Karađorđeva 43, koja organizaciono pripada Filijalai Novi Sad.

Na teritoriji opštine Šid, gde živi oko 34.000 stanovnika, se već nalazi određeni broj klijenta, koji su do sada svoje potrebe za proizvodima banke najčešće ostvarivali u najbližoj ekspozituri u Sremskoj Mitrovici. Banka je prepoznala potrebu da stanovnicima ovog dela Vojvodine, otvaranjem ekspoziture omogući da na brz i kvalitetan način realizuju svoje potrebe za bankarskim proizvodima i uslugama. Banka proširenjem svoje poslovne mreže tradicionalno se približava kako sadašnjim tako i budućim klijentima.

Otvaranjem Ekspozitura Šid i Odžaci Banka svoje poslovanje sada obavlja posredstvom poslovne mreže koju čine 121 ekspozitura i 8 samostalnih šaltera, sa tendencijom daljeg širenja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka poštanska štedionica otvaranje ekspoziture nove poslovnice

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana