Tekst objavljen: 18.07.2016 15:00        


Savet Agencije za energetiku dao je saglasnost na odluku o cenama nestandardnih usluga koju je doneo operator distributivnog sistema, "EPS Distribucija" d.o.o. Beograd, saopštila je ta agencija. Saglasnost na cenovnik Agencija je dala na sednici održanoj u petak, 15. jula.

Nove cene za isključenje i ponovno priključenje brojila

Odobrenim cenovnikom su obuhvaćene nestandardne, povremene usluge koje operator sistema pruža na zahtev kupca u cilju otklanjanja posledica nastalih prilikom postupanja korisnika sistema suprotno propisima, a koje nisu obuhvaćene kroz cenu pristupa sistemu ili kroz troškove priključenja.

Ove usluge se odnose na obustavu isporuke električne energije, ponovno priključenje mernog mesta nakon obustave, isključenje, zamenu brojila zbog ispitivanja ispravnosti, usluge vezane za izdavanje uslova za projektovanje priključenja, izdavanje uslova i mišljenja za priključenje elektrana i slično.

Ovom odlukom, prihodi koje ostvaruje operator distributivnog sistema po ovim osnovama stavljeni su pod kontrolu, čime su stvoreni uslovi za njegovo transparentnije poslovanje, kao i za jedinstven tretman korisnika sistema, dodaje se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Elektroprivreda Srbije (EPS) broila struja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana