Tekst objavljen: 10.12.2018 16:01        


Klijenti Crédit Agricole banke od petka, 7. decembra imaju potpuno novo iskustvo u banci koja je svoju filijalu u Kruševcu preselila u lokal na adresi Gazimestanska 14 - u novi i moderno opremljeni prostor sa Zonom 24.

Nova filijala "Crédit Agricole" banke u Kruševcu

Filijala je opremljena po najvišim standardima, što omogućava da zaposleni banke u najkraćem roku odgovore svim zahtevima klijenata, kako u delu obavljanja novčanih transakcija, tako i u oblasti pružanja stručnih saveta. Iz banke Crédit Agricole navode da je u okviru ove filijale u srcu Kruševca klijentima na raspolaganju i Zona 24 sa bankomatom na kome je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji moguća uplata i isplata dinara.

Svi novi klijenti, koji u Gazimestanskoj 14 otvore paket račun i prenesu zaradu do 31.1.2019. godine, imaće priliku da iskoriste i neke od promotivnih uslova kao što su: dinarski gotovinski krediti bez troškova obrade, paket račun Confort bez naknade za održavanje u trajanju od šest meseci ili beskamatni gotovinski kredit za refinansiranje obaveza druge banke bez kamate - navode u ovoj banci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ističu da će klijenti svoje poslove moći da obavljaju komfornije, jednostavnije i efikasnije, a svoje bankarske savetnike moći će da kontaktiraju preko imejla krusevac@creditagricole.rs. Osim radnim danima 8 do 16 sati, filijala Crédit Agricole banke u Kruševcu je klijentima na raspolaganju i subotom od 8 do 12 sati.

Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
filijala banka credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana