Zvanični kurs Evra za dan 18.05.21. :: 117.5712 rsd
Tekst objavljen: 09.03.2019 14:06        


NLB Banka Beograd je objavila početak osmog konkursa NLB Organic, u okviru kojeg će i ove godine nagraditi tri najbolja projekta novčanom nagradom u ukupnom iznosu od million i po dinara.

NLB Banka je objavila početak osmog konkursa NLB Organic

Konkurs je otvoren od 8. marta do 20. maja, a pravo učešća imaju individualni poljoprivredni proizvođači sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom koji su sertifikovani ili u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju, uključujući i proizvođače koji poseduju grupni sertifikat, odnosno ugovor sa organizatorom proizvodnje. Projekti se dostavljaju poštom, na adresu NLB Banke Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165v, sa naznakom “Konkurs za najbolje projekte organske proizvodnje i prerade hrane" ili elektronskim putem na adresu: organic@nlb.rs

NLB Banka će tri autora projekata koje stručna komisija u sastavu: prof. dr Snežana Oljača, dr Milan Adamović i Vladimir Čapić proceni najboljim nagraditi iznosom od po 500.000 dinara.

Poljoprivreda je jedan od ključnih segmenata u poslovnim aktivnostima NLB Banke, i mi joj posvećujemo veliku pažnju.

Pored proizvoda i usluga iz svoje redovne ponude, povoljnog finansiranja u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i lokalnim samoupravama, okupili smo i tim stručnjaka- savetnika za poljoprivredu, koji dobro poznaju ovu oblast, njene specifičnosti i potrebe i koji su poljoprivrednicima na raspolaganju tamo gde oni žive i rade – na polju.

I u domenu društveno odgovornog poslovanja, organska poljoprivreda zauzima značajno mesto, u onom njenom delu koji doprinosi održivom razvoju, zdravlju ljudi i očuvanju životne sredine.

Zbog složenog procesa zasnivanja organske proizvodnje, pribavljanja odgovarajućih sertifikata i vrlo zahtevnog procesa proizvodnje, organskoj proizvodnji je neophodna podrška svih relevantnih institucija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Mi smo prepoznali tu potrebu, a interesovanje organskih proizvođača za naš konkurs raste iz godine u godinu”, rekao jeBranko Greganović, predsednik Izvršnog odbora NLB Banke Beograd.

Na NLB Organic konkursu, od 2012. godine, učestvovalo je ukupno 354 projekta.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nlb banka nlb organik banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana