Tekst objavljen: 31.10.2013 9:45        


Crédit Agricole banka Srbija je u nedelji štednje pored ponude Dečje štednje uz zanimljive poklone za mališane, svim novim klijentima u okviru kampanje DobrodošliCA pripremila 10% više kamatne stope za oročenu štednju na 3 i 6 meseci, kao i na Liberté ++ štednju na 12 meseci.

Nedelja štednje u Crédit Agricole banci

Liberté++ je proizvod koji stimuliše štednju, ali omogućava i korišćenje deponovanih sredstava bez gubitka zarade od kamate. Klijent štedi u evrima po nominalnoj godišnjoj kamatnoj stopi od 3.30% na osnovu koje mu se odobrava pozajmica u dinarima u visini do 80% položenog depozita sa najnižom fiksnom nominalnom kamatnom stopom na tržištu 1,5% mesečno.

Oročenje je na godinu dana, na koliko se odobrava i pozajmica, tako da na kraju tog perioda klijent može izaći sa zaradom od kamate na depozit, a da je pri tom sve vreme trajanja oročenja koristio do 80% iznosa oročenih sredstava.

Kako je nedelja štednje pravo vreme da se pojača svest rodtelja o značaju štednje, a kod dece razvije pravi odnos prema tome, Crédit Agricole banka nastavlja sa promocijom Dečje štednje kod Vile Dobrile. To je štednja po viđenju sa neograničenim iznosom uloga koju roditelji ili staratelji mogu otvoriti svojoj deci.

Sredstva se mogu uplaćivati u gotovini ili putem trajnog naloga uz atraktivne kamatne stope od 7% p.a za dinare i 1,5% p.a. za evre. Na dinarske račune ove štednje uplate mogu, osim zakonskog zastupnika, vršiti i ostala lica, što je čini idealnom za poklone i nagrade.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
štednja Nedelja štednje nedelja štednje 2013 credit agricole Kredi Agrikol banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana