Tekst objavljen: 19.02.2016 11:07        


Na štandovima turističkh agencija na ovogodišnjem Sajmu turizma građani se najčešće interesuju za letovanje u Grčkoj, a za neke aranžmane mogu dobiti popust i do 70 odsto. PR menadžer turističke agencije "Oktopod travel" Vanja Milovanović rekla je Tanjugu da su i ove godine za građane omogućeni veliki popusti, a da najviše interesovanja i dalje vlada za Grčkom.

Najviše interesovanja za Grčku, popusti do 70 odsto

Prema njenim rečima, popusti za aranžmane u Grčkoj ove godine su veći nego prethodnih godina, posebno za hotelski smeštaj.

"Popusti za hotelski smeštaj u Grčkoj ove godine idu i do 65 odsto, a što se tiče apartmanskog smeštaja i do 30 odsto, ukoliko uplate aranžman u toku trajanja sajamske ponude“, naglasila je Milovanović. Ona je rekla da je ove godine manje interesovanje za zemlje u kojima su se u proteklom periodu dogodili teroristički napadi, prevashodno Turskoj i da je ta destinacija ranijih godina bila traženija.

Što se tiče Grčke ove godine najveće interesovanje vlada za aranžmane na ostrvu Evia. Milovanović je rekla da će i nakon sajamskog pousta za rano rezervisanje građani moći da ostvare popuste od 10 odsto.

Marketing menadžer u agenciji „Fly Fly travel“ Strahinja Stanković rekao je Tanjugu da je veoma zadovoljan posetom štandu te agencije već tokom prvih sati Sajma, a da najviše interesovanja vlada, takođe, za aranžmane u Grčkoj.

„Najviše je zainteresovanih za Grčku, definitivno, kao i prethodne sezone, ali ne zaostaju ni Turska, Egipat, a i za neke daleke destinacije“, naglasio je on. Stanković je dodao da posetioci za neke aranžmane mogu dobiti sajamski popust i do 70 odsto, a sam dolazak na sajam može poslužiti da se informišu o drugi ponudama i akcijama te agencije.

Što se tiče Grčke najveće interesovanje vlada za Krf, Lefkadu, ostrvo Tasos, Leftokariu, za koje, inače mogu dobiti najviše popuste. Marketing menadžer „MK Mountain Resort“ Svetlana Kostić rekla je da ta kompanija već tardicionalno na beogradskom sajmu posetiocima predstavlja letnju ponudu i promotivne cene.

„Želimo da predstavimo ono najbolje od Kopaonika tokom leta, ali i u periodu van sezone“, kazala je ona. Kostić je dodala da će gostima pored standardnih paketa omogućiti i niz aktivnosti u kojima mogu uživati van hotela. Kako je navela, radi se o sadržajima dostupnim za sve uzraste poput raftinga, paraglajdinga, tjubinga, pešačkih tura, vožnja žičarom, obilazak manastira.

"Sve to mogu da dobiju u okviru promotivnog paketa sa smeštajem u hotelu "Grand“ i apartmanima „Konaci“ po ceni već od 110 evra za vikend paket“, objasnila je ona. Kostićeva je navela da će tokom uskršnjih praznika posetiocima na Kopaoniku biti omogućeni i porodični paketi u okviru kojih će biti radionice za decu, besplatan smeštaj za mališane, i niz drugih porodičnih sadržaja. Ona je ukazala da paket od četiri dana (tri noćenja) na bazi polupansiona u hotelu "Grand“ u tom periodu može da se rezerviše po ceni od 128 evra.

Posetioci Sajma kažu da ovu manifestaciju koriste kako bi isplanirali na vreme svoje letovanje, uz velike sajamske popuste. Penzioner iz Beograda Ilija Velisavljević rekao je da Sajam turizma posećuje gotovo svake godine kako bi se upoznao sa turističkim aranžmanima koji se nude, ali i da bi video koliko iznose popusti kako bi što jeftinije došao do aranžmana.

"Sa suprugom najčešće letujem u Grčkoj i grčka mesta me najviše privlače, a ove godine ima toliko novih destinacija u kojima se može letovati“, kazao je on i dodao da će aranžmane razmotriti narednih dana kako bi iskoristio sajamski popust.

Milica Radović iz Aranđelovca rekla je da je kao suvlasnik turističke agencije „Libertas travel“ Sajam bio idealna prilika da ostvari dodatne kontakte, sklopi nove ugovore i vidi nove ponude i zanimljivosti iz prve ruke.
„Sajam je dobro organizovan i ima dosta izlagača. Primetno je da su izostale ove godine neke veće, eminentne agencije“, rekla je ona.
Ovogodišnji Sajam turizma otvorio je premijer Aleksandar Vučić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
turističke agencije Grčka sajam turizma beogradski sajam Međunarodni sajam turizma

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana