Tekst objavljen: 08.05.2014 15:00        


Delta Đenerali je prema podacima NBS bila najbolja osiguravajuća kuća po ažurnosti isplate šteta u obaveznom osiguranju vozila u prvom kvartalu 2014. godine.

Najbrža isplata štete u Delta Đeneraliju

Kako se navodi u saopštenju, od ukupno 5.389 prijavljenih odštetnih zahteva, tokom prva tri meseca ove godine, Delta Đenerali osiguranje isplatilo je 3.473 zahteva, čime je ostvareno 64,5 odsto u ažurnosti u rešavanju i 100 odsto u ažurnost u isplati šteta.

Ažurnost u rešavanju šteta predstavlja osnovni kriterijum za procenu dobrog društva za osiguranje, navodi se u izveštaju Narodne banke Srbije. Masovnom podajom obaveznog osiguranja vlasnika motornih vozila u Srbiji se bavi 12 osiguravajućih kompanija.

Tokom prvog kvartala 2014. u Srbiji je ukupno zaključeno 485.491 polisa obaveznog osiguranja vlasnika motornih vozila, a u istom periodu prijavljeno je ukupno 15.239 šteta i isplaćeno je 12.923 odštetna zahteva.

Delta Đenerali osiguranje je druga po veličini osiguravajuća kompanija u Srbiji i lider u životnom, zdravstvenom i putnom osiguranju. Kompanija je deo italijanske Đenerali grupe.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
osiguranje autoodgovornosti osiguranje od autoodgovornosti delta generali

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana