Tekst objavljen: 13.03.2016 13:04        


Ski centar Kopaonik je tokom ove zimske sezone posetio rekordan broj skijaša - više od 150.000, izjavio je v.d. direktor Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić, ističući da su ti rezultati potvrdili lidersku poziciju Kopaonika u regionu.

Na Kopaoniku rekordan broj skijaša, više od 150.000

"Ove sezone smo imali zaista odličan razultat u ski centrima i za sada imamo više od 3,5 miliona vožnji i više od 150.000 skijaša je posetilo ski centar Kopaonik", rekao je Ljevnaić Tanjugu, ističući da je veoma ponosan na te rezultate.

Kako kaže, prihodi Skijališta Srbije su još bolji u odnosu na prethodnu sezonu koja je, takođe, bila najbolja u istoriji tog preduzeća.

"Za 16 odsto smo bolji i za 93 miliona dinara imamo veće prihode, a to znači da ćemo i više novca uplatiti u budžet Republike Srbije", rekao je Ljevnaić.

Prema njegovim rečima, Kopaonik je zaista postao regionalni lider, jer se svake godine taj ski centar beleži rekorde i sve veći broj stranaca dolazi na tu planinu.

"Staze su odlično pripremljene, trenutno pada sneg na Kopaoniku i imamo 20 instalacija koje rade i 25 staza spremnih za skijaše. Mogu da kažem da je mart najbolji za skijanje i pozivam skijaše da dođu i iskoriste prelepe dane za taj sport, jer ima dovoljno snegam", naveo je Ljevnaić.

On je dodao da radi i ski centar na Staroj planini, gde radi gondola i staze oko četvoroseda.
"Pozivam skijaše da posete i taj ski centar. Stara planina je naročito dobra za porodice i početnike, s obzirom da ima blage staze", poručio je Ljevnaić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kopaonik sezona na kopaoniku ski centri Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana