Tekst objavljen: 17.06.2015 14:48        


NLB Banka Beograd već četvrtu godinu za redom organizuje konkurs za izbor najboljeg projekta u oblasti organske proizvodnje i prerade hrane. 

Milion dinara za najbolju ideju

Pravo da učestvuju na konkursu, koji će trajati do sredine avgusta, imaju individualni poljoprivredni proizvođači sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom, a projekti moraju biti u skladu sa svim načelima sertifikovane organske proizvodnje i prerade hrane.

NLB banka Beograd od ove godine uvodi novu praksu i nagrađuje tri najbolja projekta iz oblasti organske proizvodnje i prerade hrane i za njihovu realizaciju opredelila je 1.400.000 dinara. Za autora najboljeg projekta, po mišljenju stručnog žirija, NLB banka Beograd je pripremila izuzetno vrednu nagradu – milion dinara, druga nagrada iznosi 300.000 i treća 100.000 dinara.


„NLB Banka je trajno posvećena podršci i radu sa poljoprivredom. Konkurs koji svake godine okuplja sve veći broj organskih prozvođača hrane dokazuje da smo odabrali pravi i društveno najodgovorni segment poljoprivredne proizvodnje, Organska proizvodnja i prerada hrane je sve više rasprostranjena i prepoznata kao mogućnost za zaradu, ali i kao način i filozofija vođenja zdravog života.

Osim kroz podršku kroz Konkurs, Banka duži niz godina podržava poljoprivrednike i kroz učestvovanje u subvencionisanom programu kreditne podrške Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, kao i kroz kontinuirani razvoj proizvoda namenjenih poljoprivrednim proizvođačima koji su veoma značajni klijenti banke“, izjavio je Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke Beograd.

Osim za proizvođače koji ovakvim konkursima dobijaju značajnu pomoć koja svakako dobro dođe u ovim teškim vremenima, ovo je povod i da najšira javnost čuje za organsku proizvodnju, njen značaj i mogućnosti koje ona pruža.

Prethodni dobitnici su na najbolji način iskoristili svoje nagrade da unaprede proizvodnju, ali i da prošire dobru reč o značaju tako proizvedenih proizvoda, dodato je na početku konkursa. Više informacija o IV konkursu NLB banke Beograd za najbolji projekat iz oblasti organske proizvodnje i prerade hrane možete pronaći na http://www.nlb.rs/organic/

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banke banka nlb konkurs organska proizvodnja poljoprivreda

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana